Extraordinary (1) Oczywiście mogłabym napisać, że są mega profesjonalni,terminowi, wszystko... Angelina Piechowska zakup HDM Switch (1) Profesjonalna i szybka obsługa Pawel 703 Dobry sklep (1) Drobne akcesoria komputerowe kupujętylko w NET-s Claudius
A ja polecam (1) Współpracuję z Interkarem od dawna i nie miałam problemów z czymkolwiek,... Aneta BARDZO polecam! (1) Naprawde bardzo polecam, miałem problem ze służbowym komputerem,... michal Polecam (1) Z serwisem systematycznie współpracuję od trzech lat - prowadzę sklep... Włodzimierz Porażka (1) Serwis kompletna porażka. Laptop spędził w serwisie 2 miesiące. Przez ten... Artur Pełen profesjonalizm! (1) Inprox wspiera naszą firmę w zakresie obsługi informatycznej. Współpracę... Everdea Polska Dobry serwis w dobrej cenie (1) Idealne miejsce by naprawić komputer czy też laptopa. Szybko się zajęli moim... Iwo Polecam (1) Skorzystałam z oferty urodzinowej w VR STUDIO. Ja i zaproszeni goscie... Magda Przystępne ceny i dużo gier (1) Gry na wszystkie platformy, sporo akcesoriów, miła i rzeczowa obsługa. Milena Fachowa obsługa (1) Zleciłem usunięcie usterki z synchronizacją pada. Poradzili sobie... Mateusz Zawiodłem się (1) Witam Z powodu braku produktu na stanie magazynowym, złożyłem zamówienie.... Mariusz Bardzo polecam. Szybko, tanio i dobrze. (1) Pan Patryk jest uprzejmy, bardzo dobrze zna się na tym co robi i widać, że... Daniel SUPER (1) Szybka diagnoza i naprawa. Profesjonalnie i z dojazdem :) No i przede... Kaja Dobra współpraca (1) Miło wspominam współpracę z ekipą Pana Andrzeja Głowackiego i nim samym.... k. balkisz VanFisk na 100% (2) VanFisk - pełen profesjonalizm. Indywidualne podejście do klienta i jego... Adrian B prawa konsumenta (3) Kupiłem router z annexem B. Zamówienie złożyłem przez stronę internetową... Mariusz Polecam wszystkim współpracę z Inprox (1) Chciałbym wszystkim polecić współpracę z firmą Inprox. Pełen profesjonalizm! Jakub Czarnocki GORACO POLECAM I ZAPRASZAM DO KORZYSTANIA... (1) Witam , goraco polecam i zapraszam do korzystania.Profesjonalne... AGA I MARCIN