Naprawa dźwięku w iMac (1) szybko, sprawnie i w rozsądnej cenie plus obsługa poza standardowymi... Mario Genialne miejsce ! :) (1) Pobyt w salonie wirtualnej rzeczywistości jest dobrym pomysłem na spędzenie... Klaudia Sklep na wzór brytyjskich sklepów, które charakteryzują się przede wszystkim tym, że klientów obsługują zapaleńcy i ludzie, (1) Krótka rozmowa wystarczy, żeby dobrać gry których się szuka od dłuższego... Piotr
jestem zadowolony ! (1) od wielu lat kupuję, serwisuje i jest ok ! daranonim Solidna,profesjonalna firma (1) Gorąco polecam firmę za bardzo dobrze wykonaną naprawę... Kasia Fantastyczna pomoc (1) Polecam firmę w 100%. Serwis laptopa chciał naprawiać przez miesiąc. Tej... Mariusz Gorąco polecam (1) SerwisPIK znakomicie naprawia doradza oraz jest diabelnie szybki. Jakość... Karol Panowie pomogli mi w zakupie konsoli dla córki oraz dobrali odpowiednie dla jej wieku gry. (1) Wszystko sprawnie i w bardzo milej atmosferze. W prezencie dla mojej pociechy... Julita Warto spróbować (1) Byłem ostatnio ze znajomymi, nie mieliśmy pomysłu co zrobić w weekend,... Marcin Klej! klej! więcej kleju! oddaj lapa z 1 problemem odbierz z 4 (1) Odklejona matryca przyklejona na klej, komputer oddany ze względu na matrycę... Agata Bardzo polecam tych Panów. Naprawdę. (3) Moje dwa laptopy, które pamiętają I wojnę światową, doprowadzili do życia... Andrzej Polecam (1) Fajna oferta akcesoriów do jabłkowych urządzeń, pomocna obsługa jak w... Tom3k Fachowe odzyskiwanie danych myślę że ze wszystkich nośników danych. (1) Nie znam lepszego specjalisty w odzyskiwaniu danych z uszkodzonych dysków. Tomasz odzyskiwanie danych (1) Bardzo gorąco polecam :) dane z uszkodzonego dysku zewnętrznego odzyskane w... Justyna Bartoszek Profesjonalizm, zaangarzowanie i świetna współpraca (1) Firma gadana polecenia! Wysoki standard usług w przystępnych cenach Choć czas... Marta Jakubowska Nie usłyszymy nie! (0) Miałem poważny problem z lapkiem (styrana karta graficzka) Wszędzie... qwerty Pierwszy raz spotkałem się z taką firmą i szczerze polecam. (1) Serdecznie polecam firmę. Dwa razy już Pan Łukasz mi pomógł. Raz z dyskiem... Patryk Zdecydowanie nie polecam (1) Umowa naprawa jest tak skonstruowana ze serwis nie ponosi odpowiedzialności... Gd PC-Gorąco polecam ! (1) Całość usług na najwyższym poziomie. Czas realizacji zgodny z obiecanym przez... Paweł Polecam, serwis iTVip, gwarantuje fachowośc i rzetelnosć! (1) Polecam Pana Patryka, jego wiedza i umiejętności są na bardzo wysokim... Klientka