Bogata oferta (1) Można i wymienić stare tytułu, kupić nowości czy naprawić sprzęt. Odratowali... Lukasz jestem zachwycona (3) przez 4 lata męczyłam się z Vectrą, aż wreszcie przeiosłam się do Limes. Mam... emi Najlepszy serwis na świecie! (1) Polecam serwis komputerów MEKINTOSZ. W pełni profesjonalna obsługa, naprawa... Michał
Internet z Logitusa (1) na tą chwilę najlepszy wybór. Miałem różne, upc, vectrę, zawsze były awarie,... Krzysztof NIE POLECAM! (2) Zasugerowana dobrymi ocenami na tym portalu skłoniłam się oddać swojego... Agnieszka Najlepsi! (1) Biją na głowę ofertą, ceną i jakością usług wszystkich dostawców na... Zenon Naprawa sterownika w Lenovo z500 (1) Polecam ten serwis w 100%, nie znając nikogo z tej branży w trójmieście ,... Radosław Furmański Wszedłem tylko na chwilę, wrócę po więcej (1) Odwiedziłem sklep tylko po to, żeby odebrać paczkę DPD. Od niechcenia... tomek Ostrzegam przed oddaniiem sprzetu do naprawy (1) Pad do PS3, odebrałem właśnie 4 raz i znów nie działa. Za usługę zapłaciłem i... Kamil Fachowo i szybko. (1) Nie dość, że czas realizacji jest zaskakująco szybki to jestem bardzo... bellavam POLECAM! (1) Polecam Bardzo Serdecznie. Pozdrawiam Jan W końcu najlepszy serwis Apple w Trójmieście! (1) Fajnie że w końcu się otwieracie u nas w trójmieście. Korzystałem z serwisu w... Krzysztof Salata polecam (1) Gorąco polecam firma profesjonalna pan Patryk naprawia komputery w mojej... sylwia Ze szrota w działający komputer (1) POLECAM!!! Pan Patryk dostał do naprawy komputer z którym nie poradził sobie... Maciej hp zawieszanie sie komputera (2) Dawałem komputer 3 razy do serwisu w sprawie zawieszania się. Serwis... Patryk Nie polecam! (1) Nie polecam!!! Sprzęt był w serwisie 2 miesiące, zero kontaktu ze strony... Klient wysoka ocena jak najbardziej uzasadniona (1) Wysokie noty podyktowane są odpowiedzialnym i rzetelnym podejściem do... Robert Zalany laptop (1) Konieczność naprawy laptopa skierowała mnie ponownie do serwisu ITVip i po... Jakub Wirtualna rzeczywistość (1) Cieszę się ,że w Gdyni powstało VR Studio.Panowie z obsługi pomagają w... sulas Naprawa dźwięku w iMac (1) szybko, sprawnie i w rozsądnej cenie plus obsługa poza standardowymi... Mario