Tanio? (2) Kupiłem tam kamerę internetową za 112zł- potrzebowałem na gwałt, a że mam w... Łukasz MASAKRA!!! (1) Takiego olewania i karminia frazesami nie doświadczyłem już dawno. Za komuny... Piotr nie wiem w czym problem (2) korzystam z usług NETu, mam barzo dobre skojarzenia. Nie wiem czy aby... Janusz
Doskonały sprzedawca (1) Miła sprawna pomoc w wyborze sprzętu, doskonałe i indywidualne podejście do... Przemek Płyta główna (1) Oddałem do tego serwisu komputer stacjonarny który nie włączał się. Komputer... Damian Okuniewski Porządna firma (1) Porządna firma Piotr Wiśniewski Bardzo polecam, zrobią wszystko za Ciebie czytając w myślach (1) Bardzo polecam, zrobią wszystko za Ciebie czytając w myślach, Pan Maciek... Dorota Behnert Polecam (1) Terminowa realizacja szkolenia , samodzielna pracownia, wystarczy dać dane i... stomatolog KOSZMAR!!! (1) Tej firmy nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. Czas usunięcia awarii... Ola jestem mega zadowolona (1) j.w. krystyna PORAZKA (1) GENERALNIE MOJ ZAKUP U NICH TO WIELKA PORAZKA... ZAMOWILEM DYSK... PRZYSLALI... tomeknavy POLECAM!! (1) A ja jednak polecam, szukalem laptopa na prezent, od dawien dawna bylem... Eli POLECAM (1) najlepszy sklep i obsługa w 3miescie polecam każdemu nie ulewają klienta... P Bardzo sympatyczna i profesjonalna współpraca (1) Pani Monika jest bardzo profesjonalnym informatykiem, a także wspaniałym... Ania Wspaniały serwis (1) Witam, zostawiłem laptopa do naprawy płyty głównej , uszkodzone były jakieś... Klient UOKIK (1) Właśnie wysyłam zawiadomienie do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, bo... klientka ok (1) ok O.K. Dobra tania firma z dużym doświadczeniem (1) Dobra i dość tania firma z dużym doświadczeniem w projektowaniu stron. Mogę... Szymon Jestem zadowolony (1) Robiłem w tej firmie projekt średniej strony www. Jestem zadowolony z... passa zakłamani!!!!!!! (2) nie wiem ile jest prawdy z tego co mówią wasi serwisanci, ale na pewno... nie polecam