dobre programy, dobra obsługa (1) Zakupiłam programy Sage Symfonia - Finanse i księgowość, Handel oraz Kadry i... klientka Bardzo słaby dostawca (3) Drogie abonamenty w stosunku do prędkości. Awarie i mała słaba sieć lokalna.... henio polecam (1) dobrze i na temat Zbigniew
Popieram (1) To jedno wielkie dziadostwo, niech sie lepiej wynosza z Gdanska. big_unhappy_client Jestem bardzo zadowolony (1) Zostałem bardzo miło zaskoczony w sumie sam znam się trochę na kompach ale... benedeQ Polecam (1) Profesjonalny młody zespół doświadczonych ludzi, skorzystalem z usług wiele... tytus Hasło Windows (1) Odblokowal zmienione przez moje dziecko haslo Windowsa na sluzbowym laptopie.... Zewer szoda czasu na tą Panią... (1) Miałem kontakt z tą Panią jakiś czas temu. Odradzam wszystkim chcącym... Sebastian Skuteczność (1) Przyjechalem do Gdanska sluzbowo zabierajac rodzine. Syn zmienil haslo w moim... Kamil Dobra sieć (1) Kożystałem do tej pory z wielu sieci osiedlowych. Muszę przyznać, że jeżeli... Adam Nie polecam (1) Przed przyjazdem do firmy zadzwoniłem i upewniłem się, że kiedy się zjawię to... Alan Totalna porazka, jestem zalamany po przejeciu przez Stream (2) W ogole stream napisze z malej litery bo tych b.l.a.z.n.o.w nie mozna... Pu Licencja na tanie uzytkowanie (2) Zkupy robilem tu juz kilkakrotnie. Poczatkowo z lekka rezerwa, w miare... Arkadiusz Oby tak dalej. (1) Kupuję u nich od lat i teraz też kupiłem choć po dłuższej przewie. Ja zawsze... Olaf nareszczie dobry serwis i pomoc (1) odmowiło mi posłuszeństwa urzżdzenie rozdzielające internet na laptopa i... Artur Doskonała jakość usług (1) Współpraca z firmą Jot-er Multimedia pozwoliła nam na znaczące zmniejszenie... Michał Rejtan tragedia (1) Co jakiś czas następuje wyłączenie internetu - z zupełnie nieznanych... zong Kreatywność i kompetancja w jednym (1) Człowiek który łączy w sobie kreatywność z kompetencją i terminowością, a to... KorDiaN Polecam !!! (1) Bardzo dobry sklep komputerowy, zwłaszcza serwis. Nie olewają cię jak w... Ania Jakość i integracja (1) Świetna jakość oprogramowania. Stopień integracji przepływów zapewniony na... Zarządca nieruchomości w Trójmie