ROUTER (2) mam swojego routera a mimo to place 10 zl bezsens przeciez mam 1 linie... kosa Vito - opinia (1) Bardzo dobra i solidna firma... Zdarzają się co jakiś czas awarie, ale mimo... Vito Bardzo polecam (1) Bardzo dobry grafik, projektuje śliczne strony, loga itd. Wykorzystałam kilka... aga
Strony internetowe / loga garaficze / doradztwo promocyjne (1) Pan Andrzej okazał sie bardzo kreatywnym człowiekiem. Chociaz moja koncepcja... Michal Drozd Tanio, szybko i profesjonalnie. (1) Polecam bez zawahania. Oddałam laptopa z popsutą baterią i wolno działającym... Monika Polecam - firma godna zaufania (1) Informatyk z Blumar był u nas kilkakrotnie, pomagał w różnych kwestiach - od... Aleksandra Ok (1) Polecam. Ok 100% PROFESJONALIZMU (1) Zadzwonilem do serwisu w sprawie wymiany matrycy w laptopie. Szybki kontakt i... Konrad Zadowolony klient (1) Postanowilem napisac komentarz, poniewaz dawno nie bylem tak zadowolony z... Łukasz Pełen profesjonalizm (1) Współpraca od wielu miesięcy. Naprawa laptopów, monitorów i wielu innych... Krzysztof Kozłowski Odradzam (3) Internet TRAGICZNY, kupiłem 2 Mb ktorych praktycznie nigdy nie osiągam. Cud... Monika Koszmarna obsługa (1) Zamierzałem zrobić tam zakupy, ale niestety zachowanie sprzedającego nie dało... Sławek polecam (1) firma dokonuje fachowej naprawy, jestem bardzo zadowolony MDMeble - BEZ PRZESADY SKANDAL - (1) Zleciłem firmie serwis komputera w czwartek. W piątek powiedziano mi, że... Wojtek Fachowo i tanio (1) Bardzo fajny serwis, szybko robią, są tani i mili, takiego czegoś właśnie... Monika omijać szerokim łukiem (2) Oddałm do naprawy laptopa w piątek. Pan, który go przyjmował stwierdził po... Katarzyna Profesjonalnie i Fachowo (1) Zależało mi na wykonaniu mojej firmowej strony internetowej. Panowie z... Marek S. Tragedia!!! (1) Masakra- jak najdalej od tej dziadowskiej firmy .Brak możliwości kontaktu z... Kataryna Polecam! (1) POlecam jak najbardziej, oddałam tam swoje dwa laptopy i każdy teraz chodzi... Ela Lech - opinia (1) Polecam, solidna firma, łatwy dojazd. Lech