Serdecznie polecam (1) Jestem zadowolona z usług ITopiekun.pl. Uczciwość, terminowość, rzetelność i... Farida tragedia !!!! (1) Poprzednio firma broker wszystko ok po przejęciu stream comunication to... technochajer szybko, tanio i sprawnie! (1) odzyskali moje dane i zrobili porzadek z laptopem w jeden dzien za 80 zł! Jaros
Bardzo polecam! (2) Obraz rocznicowy,który zamówiłam, a który wykonała Pani Dominika jest... Renata Zawsze fachowo (1) Witam. .... Wielokrotnie z tytułu wykonywanych usług informatycznych... Radosław Rettka Zdecydowanie POLECAM ! (1) W moim laptopie zepsuł się wiatraczek - wydał dziwne dźwięki i powodował, że... Ania koszmarnie nie miła obsługa (1) koszmarnie nie miła obsługa ble ble opinia współpracy (1) życze wczystkim tak dobrej opieki nad stroną i kompleksowej pomocy.... Krystyna Kowalewska serdecznie dziękuje za współprace (1) Jestem bardzo zadowolony z produktu , szybkości , a przedewszystkim jakosci... Krzysztof FATALNY dostawca ... (1) od czasu przejęcia przez STREAM Communication. Pasmo wpierw nieograniczone... nick Partner w biznesie (1) Najlepsza firma w Trójmieście. Szybkie pewna transmisja i natychmistowa reakcja Stary klient Krótkie rozeznanie (1) Klientem MAXNETu jestem od 6 lat, w tym że rok temu przeszedłem do UPC ze... lszowna powalająca super prędkość...... (1) W ostatnim czasie zacząłem wytrzeszczać oczy jak zobaczyłem z jaką prędkością... pomorzanin71 Solidna firma (1) Korzystałem pierwszy raz z usług tej firmy i na pewno nie ostatni. Fachowa... kerajb10 Teraz lepiej, niegdys ponizej krytyki (1) Musze przyznac, ze cos drgnelo... Ostatnio awarie rzadziej... Kiedys:... Pan Kowalski 2% to jest marżą skelpu (2) 2% to jest marżą sklepu a tyle pobiera bank za obsługę takiej płatności!... SK Porażka (3) Od kiedy stream przejął maxmana wszystkie pakiety wychodzące z Gdańska... niezadowolony Totalna masakra (1) Zdecydowanie wszystkim odradzam tą sieć. Obsługa klienta to totalne dno.... Marcin Lewandowski Nie polecam tego dostawcy usług (1) Mieszkam w Pruszczu Gdańskim. Mamy wykupiony internet 8/2. Przykład z dziś -... Tomasz zdecydowanie nie polecam (2) Jestem zbulwersowany tym jak zostałem potraktowany przez tą firmę. Do tej... Grzegorz Jurewicz