Zapraszam na Forum !!!! (1) http://stream.phorum.pl/index.php shakall SUPER !!! (1) Polecam ALM, w szczególności Pana Krzysztofa, wczoraj oddałam kompa, dziś już... Marzena cvbnm (1) x cvbn xdfgvbhn
rzetelność i kompetencja w jednym (1) Współpraca z opiekunem IT to sama przyjemność. rzetelność, terminowość i... LaRa Dobra Firma (1) Bardzo dobra firma, wszystko tak jak było reklamowane przez telefon, prędkość... Andrzej beznadzieja (1) nie mozna grac w sieci caly czas jest problem z serwerem obsluga odsyla na... kosa Kpina i żenada w żywe oczy (1) Nie reagują ani nie odpisują na maile, telefoniczny kontakt kończy się... mg niestety nie... (1) podpisuje się pod tym co napisali poprzednicy, a szkoda bo jeszce rok temu... Mieszkaniec Suchanina Tomasz K. - opinia (1) Nie ma co ukrywać, ale bardzo profesjonalne podejscie do klienta. Tomasz K. klient - opinia (1) Szybkość wcale nie jest taka jaka o jakiej zapewnię firma "TYGRYS.NET" Mam... klient Polecam (1) Przede wszystkim jak coś się stanie ze sprzętem to bez problemu przebiega... WF Jest OK ! (1) Jest ok, podpisałam umowę walentynkową i bardzo się cieszę, bo internet... Gabryśka Polecam z całego serca ! (1) wspaniały serwis! Jest to jedyny serwis( a wzywałam rożne), który uczciwie... Tomasz Krawiec Dość dobry sklepik już chyba jedyny w sopocie (2) j.w. bum Nareszcie profesjonalny serwis (1) Często miałam problemy z komputerami w domu, wzywałam wielu informatyków i... Katarzyna Gorąco polecam (1) Profesjonalne podejście , szybki serwis i problem z komputerem rozwiązany. Janek Polecam, (1) Na podstawie własnych doświadczeń i nawiązanej współpracy, jak najbardziej... Małgorzata Plichta Żart (1) Niebawem firma Attu będzie naprawdę słynna na całe 3miasto. To tragedia,... Falowiec NP REWELACYJNA STRONA WWW ORAZ ŚWIETNE SZKOLENIA (1) Zaangażowanie w pracę, komunikatywność oraz szybkość działania to największe... Kamieniarstwo MADURA żadna rewelacja (2) Myślałem że ogólnie będzie lepiej john