Gorąco polecam (1) Na podstawie dotychczasowego doświadczeń mogę śmiało zarekomendować Pana... Haniulek OK (1) Założyłem u nich pierwszą stronę. Na początku duża pomoc techniczna, cenowo w... Miko super obsługa (1) Polecam tą firmę, bardzo miły Pan i baaardzo cierpliwy, pełen profesjonalizm-... Grażyna
Polecam firmę (1) Mieliśmy problem z ciągłymi przerwami pracy serwera a co za tym idzie systemu... Andrzej Olewanie klienta (1) Dwa tygodnie temu prosiłem o kontakt w celu "przedstawienia oferty dostępu do... Przemysław F. Awaria i brak możliwości skontaktowania się z BOK (2) Przejęcie sieci Homenet przez Stream Communications zdecydowanie pogorszyło... Pan z Żabianki Piotr - opinia (1) Nie polecam korzystania z uslug stream.W zeszlym roku zalorzylem telewizje... Piotr Najlepsza firma w trójmieście? - kto pisze takie bzdury? (2) Dziś rozmawiałem z Panią, która obsługuje infolinię... Jestem zaskoczony... i... Nie-klient Polecam (1) Powiem szczerze że nie narzekam na NSM należe już 2 lata ,rzadko zdarzają się... under sleyer polecam (1) miła obsługa. szczera i pomocna ninformacja. janusz wilkowski NIE POLECAM (1) BARDZO NIEMIŁA I NIEPRZYJEMNA OBSŁUGA. NAPRAWIALI SPRZĘT DWUKROTNIE -... JANUSZ WILKOWSKI szybkie tygryski ;-) (1) 59zl za 25Mbit/s mówi samo za siebie, zresztą wystarczy zobaczyć wyniki firmy... Johny22 Profesjonalizm (1) Bardzo szybka diagnoza, szybki kontakt i bardzo udana naprawa, nie mam... Adam Kasprzycki rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolony, bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm, szybka... wojtek Polecam (1) Człowiek o nietuzinkowej wyobraźni, demon kreatywności oraz arcymistrz... Piotr W STREAM to jakieś nieporozumienie - poziom żenujący (2) W HNET mam wykupiony internet + telefon. Po tych kilku latach byłem z tego... brader74 Mogę polecić. (1) Przesiadłem się na BIALL-NET z jednej ogólnopolskiej firmy, nie będę... Użytkownik ROUTER (2) mam swojego routera a mimo to place 10 zl bezsens przeciez mam 1 linie... kosa Vito - opinia (1) Bardzo dobra i solidna firma... Zdarzają się co jakiś czas awarie, ale mimo... Vito Bardzo polecam (1) Bardzo dobry grafik, projektuje śliczne strony, loga itd. Wykorzystałam kilka... aga