Awaryjność (1) Ostatnim czasem bardzo wysoka awaryjność. W internecie się chwalą, ze nie... mw w tych wszystkich opiniach brakuje lokalizacji (1) ludzie piszcie skad jestescie , Limes przejmuje sieci w roznym stanie i... tumek Profesjonalnie (1) Jak wyżej. Bez zastrzeżeń. Flex
Nie narzekam, bo nie ma na co (1) Fakt, że obsługa klienta mogłaby być kompetentniejsza, ale tak naprawdę to mi... Mariusz Zieliński Naprawde niezły internet (2) Naprawdę jestem zadowolony, mała sieć a cieszy, polecam. Mirek Pod wrażeniem (1) Padła mi moja Toshiba byłem w Warszawie w NRC i zapłaciłem 200zł za nic .... Józef Doliński jedna wielka trauma (1) firma przejeła naszą sieć lokalną kilka miesięcy temu od jakiejś małej... Naiemnik ana - opinia (1) ja jakoś nie mam problemów żeby się dodzwonić do osk,net też jest ok. to że... ana Jestem zadowolony (1) Korzystam z usług już pół roku. Codziennie po kilka godzin. Jeden raz tylko... Krzysztof_OruniaGrn warto !!! (1) fakt, że sprzedawca może i nonszalancki,może taką ma metodę, ale wiedzę... Xiam System, który p. Łukasz Walkow wykonał dla naszej firmy pracuje bezproblemowo od ponad roku (1) Faktycznie było lekkie opóźnienie w realizacji projektu (2 miesiące), ale... Mariusz Zaharski Świetna pomoc (1) Uratowała mój komputer przed wylądowaniem w śmietniku Janusz I pięknie :) (1) Jestem klientką tej sieci krótko ale już jestem bardzo zadowolona z jej... Kama Naprawa (1) Naprawili mi HP DV9500 kosztował prawie 4000. Już nie miałem nadziei upadł mi... Wojtek OK (1) POLECAM jak najbardziej. Fachowa i szybka obsługa. Mirosław Biernik Koszmar (1) Umowę mam od 2007 roku, przejęli sieć osiedlową po kimś tam. Bez przerwy... J.W. krótko mówiąc polecam (1) Świetny serwis - fajna obsługa i niskie ceny. Polecam Marek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Przyjechali, naprawili kasę zabrali a FAKTURY DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE MOGĘ... ROZCZAROWANY wszystko fajnie, ale.... (1) Duży wybór sprzętu, ceny bardzo przystępne i wszystko byłoby fajnie, gdyby... Tooms r.nocek - opinia (1) Nie polecam tego sklepu przyjmują zamówienie twierdzą ze czas oczekiwania... r.nocek