klient - opinia (1) Szybkość wcale nie jest taka jaka o jakiej zapewnię firma "TYGRYS.NET" Mam... klient Polecam (1) Przede wszystkim jak coś się stanie ze sprzętem to bez problemu przebiega... WF Jest OK ! (1) Jest ok, podpisałam umowę walentynkową i bardzo się cieszę, bo internet... Gabryśka
Polecam z całego serca ! (1) wspaniały serwis! Jest to jedyny serwis( a wzywałam rożne), który uczciwie... Tomasz Krawiec Dość dobry sklepik już chyba jedyny w sopocie (2) j.w. bum Nareszcie profesjonalny serwis (1) Często miałam problemy z komputerami w domu, wzywałam wielu informatyków i... Katarzyna Gorąco polecam (1) Profesjonalne podejście , szybki serwis i problem z komputerem rozwiązany. Janek Polecam, (1) Na podstawie własnych doświadczeń i nawiązanej współpracy, jak najbardziej... Małgorzata Plichta Żart (1) Niebawem firma Attu będzie naprawdę słynna na całe 3miasto. To tragedia,... Falowiec NP REWELACYJNA STRONA WWW ORAZ ŚWIETNE SZKOLENIA (1) Zaangażowanie w pracę, komunikatywność oraz szybkość działania to największe... Kamieniarstwo MADURA żadna rewelacja (2) Myślałem że ogólnie będzie lepiej john Rzetelny serwis! (1) Szczerze polecam! Miałem problem z komputerem, zadzwoniłem, umówiłem się z... Darek Profesjonalizm za bardzo dobrą cenę. (1) Chłopaki bardzo profesjonalnie opiekują się komputerkami w mojej firmie.... biuro rachunkowe Polecam! (1) Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Firma dojeżdża do klienta, co jest dla... karolina Dno. (2) Mieszkam na chalubinskiego. Niestety bylem zwiazany z ta firma przez 2 lata.... kamil Znikajace pakiety (1) Wiem, ze sa tez ludzie, ktorzy najzwyklej w swiecie graja online w przerozne... madness dobry sprzęt (1) Sprzedawca w sklepie Wista w Gdańsku doradził mi bardzo dobrze, dawno nie... Lukiz serwis ok (1) Kolega polecił mi serwis wisty w gdańsku (LOT), jestem zadowolony z usługi.... Mateusz Polecam zdecydowanie (1) Niezwykle rzetelna i fachowa obsługa! Zgłosiłem się do p. Jarka z netbookiem,... Michał Zadowolony (1) Jestem zdecydowanie zadowolony z internetu od netarea. Działa stabilnie, tak... Marek