zupełny brak kultury (1) Sprzedawca po prostu był chamski, arogancki i ironiczny. Zero kultury, miałem... niezadowolony klient Dobrze. (1) Dlugo juz korzystam z ich uslug. Awarii nie ma, no moze czasami, ale glownie... K Dobry klimat (1) Bardzo dobry klimat panuje w tej cafejce internetowej obsluga jest na wysokim... 199
Trzymać się od nich z daleka (2) Po przejęciu Satry przez Stream awaryjność stała się dużym problemem. Nagle... Piotr kpina! (1) Od czterech dni dzwonię do nich codziennie, i błagam by naprawili mi wreszcie... dur dziala wam DC ? (5) od polowy listopada niedziala mi dc, jak u was? hendel EuropeanIrish Websites Ltd-polecam wspolprace z LJDESIGN (1) Firma LJDESIGN zrealizowala dla naszej firmy serie grafik, w tym warstwe... EuropeanIrish Websites Ltd naprawa komputera (1) pozytywnie oceniam jakość usługi, terminowość i cenę Tomek Jest dobrze ;) (1) Po kolei ;) Oblsuga klienta na najwyzszym poziomie - terminowo aż do bólu... Derri dramat !!! (1) Dzwonilem na infolinie aby zamowic do internetu rowniez telefon !! Dzwonilem... cockers Kaśka - opinia (1) Zdecydowanie nie. Dodzwonienie się graniczy z cudem, konsultanci nie wiedzą o... Kaśka IT-LOGISTICS - opinia (1) Pelen profesjonalizm, terminowosc a przede wszytskim kreatywnosc to tylko... IT-LOGISTICS BARDZO DOBRZE ZAJELI SIE MOIM LAPTOPEM . POLECAM (1) DOBRY KONTAKT I SZYBKA NAPRAWA. Adrian Swięta, święta, święta..... (1) Nie posiadam żadnych zastrzeżeń do usług firmy Limes, zawsze działa tak jak... Batrula_Gdynia Musimy zrobic nada (1) Przeczytaj caly blog, calkiem dobry online Co sie dzieje? Nie ma neta, zero kontaktu (2) Czy ktoś wie może co z tym streamem ? Nie mam internetu juz tydzien prawie,... nic_mowione Głęboki PRL (1) Ta firma jest beznadziejna !!! Może i są w miarę tani a łącze ma sporą... Wkur...ny Zdecydowanie polecam !!! (1) Wszystkim, którym zależy na profesjonalnej i szybkiej obsłudze polecam firmę... Bartek Smiecha na sali (2) A wiec tak wypowiem się ogółem. Ja, moi znajomi przejęci po sieci KOLONIA-NET... UBERKRZYSIEK Jest ok (1) Bardzo polecam Waldek