zadowolony (1) To już 3cia firma która dostarcza mi internet, i muszę powiedzieć że widać... Grzegorz Obsługa firm (1) Bardzo polecam! ALM super sprawdza sie w obsludze firm.Zawsze mozna liczyc na... PROT Cos tu jest nie tak (1) Tez przejeli mnie po Multiconie i prawde powiedziawszy nie wiem o co wam... Kaha.GdyniA
Maxnet siec komputerowa godna polecenia (2) Wczesniej bylem uzytkownikiem neostrady w TPsa ciagle awarie nieuprzejmosc... Robert Firma godna polecenia! (1) Twórcze, kreatywne i profesjonalne podejście do wykonania usługi, cierpliwość... Joanna Wieczorkiewicz SS - opinia (1) Super punkt w Centrum trochę teraz krótko otwarty kupiłem tam K. Graficzną... SS Jest OK! (1) Super internet dla grających w sieci. Ceny przystępne, u mnie awarie się do... Marcin Polecam serwis (1) Kompetentny serwis po przystepnej cenie i z niego warto korzystac. Przy... JK zakupy w Demo (1) Przez przypadek trafiłam do sklepu komputerowego w Tesco, ponieważ... Sylwia Komputer / Monitor / Myszka / Klawiatura (1) Zacznę od Monitora , to kupiłem monitor za ok 800 zł , gdzie był wypalony... Tomasz BEZNADZIEJA (1) to jest kpina... niepolecam... po 1: internet przerywa po 2: 2mb internet... Aigor Strona www (1) Profesjonalny kontakt ,elastyczność ,bardzo dobra jakość wykonania strony... Damazy B Polecam (1) Bardzo ich polecam. Zrobili co mieli, wyjaśnili niejasności, nie skasowali... Nemo TOTALNA PORAŻKA PRZY REKLAMACJACH (1) Od dawna kupuję w tym sklepie , ale już przestaje. Ostatnio zmieniła się... Zawiedziony Bardzo solidnie (1) Polecam solidnie tanio fachowo. Marek Witekokis Zdacydowanie TAK!!! (1) Zdecydowanie polecam. Obawiałem się, że zlecenie stworzenia strony i jej... Tomasz Totalna zlewka (1) Płyte Asusa do reklamacji sprawdzili sami i stwierdzili żę jest dobra... zys Dobra siec... (1) Zapomnialem dodac, ze dla osob ktore placa regulaminowo czy nawet z... Virtual_ManPL .... (1) Niech nikt nie pisze, że to konkurencja im wypisuje takie rzeczy!!! To sa... Paweł Szybko, niedrogo, polecam (1) Oddałem do serwisu wisty komputer z którym miałem problem (komputer się... Marcel