Bałaganiarze (1) Firma poprostu nie jest warta zachodu. Ja od dwóch tygodni walczę aby... Kasiek masakra!!!!!!!!!! (1) Najgorszy dostawca internetu w trójmieście!!!Od momentu przejęcia Home przez... tess Bardzo dobre realizacje (1) Witam Firma Pani Moniki świadczy profesjonalne usługi w dziedzinie... BP
obsługa klienta na poziomie minimum (1) prosiłem dwa tygodnie temu o realizacje zamówienie na baterię na mojego vaio... Piotr Your reported IP: 192.168.1.101 does not match your real IP: 10.20.23.56 (2) Mam internet w E i A od 2 lat do wczoraj korzystałam z dc++ dzisiaj wyskakuje... Legwanica PORAZKA (1) To co stało się po przejęceiu przez stream dowiedzialam się po 2 miesiącach... Kasia HP dv 6000 (1) Witam, niestety ale wobec braku zainteresowania ze strony sprzedawcy, musze... gogo Niepolecam (1) tragiczna obsługa, a najgorzej jeśli przyjdziesz z reklamacją. Mi próbowali... były klient Naciągacze!!! (1) Firma ustala sobie stawki z kosmosu. Obsługa fatalna - jedna z pracownic... cuca nie polecam (2) Brak szacunku do klienta i jego czasu. Ze sprzedażą wszystko ok ale jak... Michał Gorąco polecam (1) Firmie Iris Art zlecilam zajęcie się kompleksowo opracowaniem niezbędnych... Justyna Kalinowska żenujący serwis (1) Żenujący serwis. Niewiarygdni. Zostawilem laptopa na dwa tygodnie, wrocił po... S T Beznadziejna firma, ciągłe awarie... (1) nie dbają o klienta, nie wywiązują się z umowy, wymyślają tanie... Marcel Zdecydowanie polecam (1) Po tygodniowym bieganiu po różnych serwisach, gdzie dowiadywałem się jedynie,... Tomasz niezadowolona_klientka - opinia (1) firma euro school to najgorsza rzecz jaka moze przytrafić się twojemu... niezadowolona_klientka doskonala wspolpraca POLECAM (1) zadania- wykonanie szablonu na allegro, zaproszeń ślubnych oraz obróbka... Katarzyna H-L Sktueczne rozwiązania (1) Współpraca z tą agencją to przyjemność. Zacząłem współpracę z iluste -... Norbert mial bym jeszcze wiele do powiedzenia (2) czeste awarie. jak pszyjezdzam z pracy zadko zasiadam pszed internet... rudniki Polecam (1) Świetne projekty, szybkie wykonanie, bardzo miła współpraca, dziękuję. Ewa Sulkowska-Fila ... (1) .....ZGODNIE Z OFERTĄ NA STRONIE INTERNETOWEJ SPORZĄDZIŁEM SOBIE ZESTAW... SPO