Jest dobrze (3) Osobiście gdy zawsze kupuje w Meritum nigdy nie spotyka mnie żadna przykra... serek10 lipa (1) to jakas pomylka a nie internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak... KLIENT ZAWIEDZIONY Tragiczna obsługa, ciagle awarie (1) Brak reakcji na 2-miesięczne awarie, ignorowanie reklamacji, kobieta z biura... użytkownik z gdańska
Polecam (1) Profesjonalizm, odpowiedzialność i kompleksowa opieka nad moim komputerem.... Alicja POLECAM!!! (2) Świetny sklep. Miła, fachowa obsługa potrafi doradzić i wytłumaczyć, nie... Wojtek.B Obsługa klienta poniżej zera ! (1) 1 jest dla tego, że niema wartości ujemnych ani zera w punktacji. Na... Przeciętny klient Bajka (1) ludzie z jakiej bajki macie te informacje o streamie podziwiam za tupet tak... miniu739 Bardzo dobry internet (1) Naprawdę bardzo polecam, internet bardzo szybki, awarie czasami występują ale... Gosiak wzorowo (1) "Przewodniczący zespołu Ex-ist Pan Bartłomiej Bielawa zrealizował projekt... Learning Urszula Krajewska ogólnie wszytsko ok (2) ogólnie wszystko ok tyle, że troszkę inne podawane są informacje... klauda Rewelacja (1) Pan Bartłomiej Bielawa z zespołu Ex-ist realizujący zlecenie dla naszej firmy... Natalia Karaszewska BRS Fatalna obsługa (2) Parametry łącza takie sobie. Zapomnij o reakcji na maila z jakimś zapytaniem.... cruiser Zdecydowanie nie polecam (2) Bylem w sklepie jak i serwisie Znaku i wrazenia nastepujace: obsluga fachowa,... Michał Totalna porażka:( (1) Nie polecam nikomu. Miałem od tego dostawcy TV i net. Max pakiet TV niezbyt... tho wzorowe zaprojektowanie strony (1) Ex-ist spełnił w 100% moje oczekiwania stworzenia strony internetowej i to w... Yarkwood Schody & Wnętrza No more GRAL!!! (1) Nie dosyć że gwarancja na zestaw komputerowy to rok czasy tylko to oprócz... jabba Społeczność Stream (1) http://stream-forum.socjum.pl/ asusrp6 tak sobie, czeste awarie (2) W moim przypadku wygrywaja (na razie) tym, ze maja stosunkowo duzy transfer... edek bardzo polecam (1) bardzo miła współpraca, wieczorem telefon, rano był juz specjalista. W czasie... ma_rysia Forum (1) zapraszam na nowe forum ....wszyscy siedzimy w tej firmie więc zapraszam do... shakall