Polecam !!!! (1) Ciekawe projekty graficzne. Expresowa realizacja, bardzo przyjemna... Janek Świetny sklep, z "prawdziwymi" ludźmi (1) Zdecydowanie i gorąco polecam ten sklep wszystkim mieszkańcom Trójmiasta.... Piotr Ananicz Tragedia !!!! (1) To co się dzieje ostatnio w tej firmie nie da sie opisać, nie ma tygodnia bez... michał
Umowa (1) Wyjechałem do pracy za granicę. Syn w domu, internet podłączony, rachunki... Zadowolony abonent Kupowałem kilkakrotnie (1) Mam dobre zdanie. Dziwię się wypowiedziom o zakupie z 90% przebiciem. Zawsze... Marian Zenada (1) Od końca lipca skończyła mi się umowa. Mimo podjętych prób nawiązania... Olany klient Agnieszka Barc - opinia (1) Super, polecam :-) Tanio, szybko i na czas :-) Agnieszka Barc Keine probleme (1) Kiedyś jakieś problemy, długie awarie nikt nic nie wie ogólnie parodiaaaa na... Devillo Stream Communications (2) Od momentu przejęcia HomeNet przez Stream Communications nastąpiło ogromne... Tomek Izabella Pieńkowska - opinia (2) brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu. Wieczne awarie, nie polecam... Izabella Pieńkowska Co z tym homenet? (1) Masakra, interent jest tak wolny, że wolę nie włanczać komputera, nie moge... ewela85 Rewelacja (2) gdyby nie przeprowadzka do Gdańska chętnie korzystałbym dalej z Waszych... MiK Profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalne wykonanie layoutu strony, w szybkim terminie i z... Piwnica Agharta serwis raczkuje (1) Szczerze odradzam. Serwis po niezej pasa. Wmawiaja mi że wszytsko naprawili,a... Magda Super Serwis (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy laptopa. REWELACJA. szybko i fachowo!... Przemas pomyłka (1) od przejęcia przez nową firmę porażka nie polecam strony nawet sie otwierają... DAGO-PL Epso - opinia (1) Od momentu zmiany zarządu firma strasznie stracia na jakości, na technika... Epso dziadostwo (1) zgadzam sie z jednym z poprzednim postow – Limes to ...... oprocz tego... UR ODRADZAM (1) Nie polecam, w umowie mam internet o prędkości od 1 do 3 M, ale nigdy nie... Morena SATRA (1) Witam Wszystkich. HomeNet Technologies wykupiła firma SATRA. Od tego czasu... Sprint