BARDZO DOBRZE ZAJELI SIE MOIM LAPTOPEM . POLECAM (1) DOBRY KONTAKT I SZYBKA NAPRAWA. Adrian Swięta, święta, święta..... (1) Nie posiadam żadnych zastrzeżeń do usług firmy Limes, zawsze działa tak jak... Batrula_Gdynia Musimy zrobic nada (1) Przeczytaj caly blog, calkiem dobry online
Co sie dzieje? Nie ma neta, zero kontaktu (2) Czy ktoś wie może co z tym streamem ? Nie mam internetu juz tydzien prawie,... nic_mowione Głęboki PRL (1) Ta firma jest beznadziejna !!! Może i są w miarę tani a łącze ma sporą... Wkur...ny Zdecydowanie polecam !!! (1) Wszystkim, którym zależy na profesjonalnej i szybkiej obsłudze polecam firmę... Bartek Smiecha na sali (2) A wiec tak wypowiem się ogółem. Ja, moi znajomi przejęci po sieci KOLONIA-NET... UBERKRZYSIEK Jest ok (1) Bardzo polecam Waldek Gwałtowne zmiany cen (1) Po raz kolejny zawiodłem się na sklepie Gral w Gdyni. Cena dysku twardego na... MSGdynia Polecam (1) Polecam tego dostawcę bardzo miła obsługa i szybka reakcja jak mało kto... Mariusz Super, polecam! (1) Super, POLECAM!! Serwisant był szybko, punktualnie. Bez problemu rozwiązał... Monia polecam! (1) Wielokrotnie miałam okazję współpracować z firmą Eviko, zarówno w zakresie... MadziaK ok (1) Ogólnie jestem zadowolony...z awaryjnością spotykam się bardzo rzadko i... klewiusz Polecam! (1) Potrzebowałam szybko strony internetowej dla swojej nowo założonej... AnnaK To jest jakis zart i jest coraz gorzej! (1) Place najdrozszy abonament, a dostaje to, za co place, tylko w godzinach... Tfuj Stary Bardzo nie polecam dla laptopów dell (1) Laptopa, który się w ogóle nie uruchamiał oddałem do diagnostyki.Po 12 dniach... Łukasz ...!!!! (1) Ten sklep to totalna porażka. Informują klienta , że przy płatności kartą... Artur W. SOLIDNA FIRMA (1) z firmą Avane nawiązałam współpracę przy produkcji spotów reklamowych na nasz... YELLOW POINT zero szacunku dla klienta (1) Widze, ze w Gralu nic sie nie zmienilo przez lata. Totalne olewanie klienta.... Wojciech B. Rewelacja (1) Potrzebowałam pomocy przy laptopie - byłam nastawiona na format dysku i dużą... Joanna