CHORY DOSTAWCA (1) Jakoś internetu tragiczna transfer wolny lub wcale go niema. Po interwencji... oszukany Dobra siec... (1) Najlepsza siec w Oliwie... Polecam innym, szybkie lacza na... Virtual_ManPL Polecam! (1) Szybko i sprawnie. Poprawki dokonywane błyskawicznie i niemal w... Krzysztof R.
Nie polecam (1) Z przykrością muszę stwierdzić, że obsługa w tym sklepie jest fatalna. Mam na... Stokrotka dobry sklep (1) konkurencyjne ceny w Gdańsku, świetne doradztwo, widać że ludziom chce się... tadek Byłem tam (1) Jako, że mieszkam bardzo niedaleko siedziby tego sklepu, postanowiłem iż... gedzior84 Niestety słabo (1) Zamówiłem przez nich towar, czekałem ok tygodnia, nikt nie zadzwonił... Herbata bardzo porządny internet (1) korzystam z usług HNetu od dobrych 2 lat. po przesiadce z NSM to jest inna... tomi Dziwne. (2) 1. Dziwi mnie fakt, że nagle po negatywnej opinii pojawia się, w ten sam... Kuba Jak dla mnie super!! (1) Korzystam już 4 lata z Internetu w Homenet i jestem bardzo zadowolony. U mnie... Rafał Przmorze boska sieć ! (1) Mieszkam na Przymorzu i od niedawana jestem użytkowniczką sieci MAXMAN dla... Aga Piekarnicza - SUPER usługa (1) Generalnie nie zgadzam się z poprzednikiem. Usługa super i faktycznie nie... Krzyś Polecam (1) Hmmm... "Salon" nie wygląda jak błyszczące stoiska konkurencji. Przypomina... Zenon Dajcie spokój ... (1) Jednego dnia ide do ich salony w C.H Wzgórze i rozmawiam ze sprzedawca o... Damian Polecam MAX-SERVICE (1) Mogę polecić ten serwis z czystym sumieniem, przede wszystkim za... Katarzyna użyt - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, mało awari(praktycznie wcale, chyba że nie ma... użyt SPEED naciągacz (1) Zamówiłem laptopa z przedpłatą. Okazało się, że takiego nie mają i do dzisiaj... Z.Skórecki polecam (1) szybki internet za nie wielka cene :P ale pamietam jeszcze stare (niestety... best Fatalnie (1) Pół roku czekałam na przesłanie umowy. Od miesiąca czekam na naprawę... Maria Szreder RZETELNA FIRMA (1) Polecam usługi Pana Waldemara Żeleźnik.Osoba punktualna, kompetentna,... Mirosława - Gdańsk