Dobra obsługa dobry sprzet, niskie ceny (1) Zakupiłem u nich laptopa Lenovo. Cena była o wiele niższa niz w... Radek NIE POLECAM!!! (1) bardzo NIEUPRZEJMI, LEKCEWARZĄ klienta, nie posiadają asortymentu, który... klient ... (1) Nie polecam firmy, kupiłem u nich komputer w połowie października. Ani... Artur
Zla obsluga serwisowa (1) Jestem zaskoczony nieprofesjonalna obluga serwisowa. Zglosilem komputer do... Janusz Limon Polecam, goście znają sie na rzeczy ! (1) Biegałem z moim laptopem po całym mieście i żaden serwis nie chciał go nawet... Mariusz- Gdansk Bez najmniejszych zastrzeżeń (1) Z sieci korzystam od bardzo dawna, bywały lepsze i gorsze okresy, ale to co... zibi U mnie bomba! (1) Korzystam z usług HNet od 2006 roku. Wcześniej korzystałem z innych... kompdoktor bardzo dobra (1) supersklep, super obsluga,super kontakt, super zalatwianie reklamacji. henryk zimmer Próba zakupu (1) Ok. 1,5 m-ca przed tą datą kupiłem w tym sklepie 2 laptopy po 2500pln;wtedy,... Mirek ODRADZAM WSZYSTKIM (1) Ciągłe awarie, Jak sie dzwoni mówią ze przyjedzie serwisant, którego nigdy... zasmucony Oszustwo (1) zamówiłam tu laptopa, 15 października wysłałam pieniądze, do dziś nie mam ani... Kala wer - opinia (1) Ja również byłem klientem multiocnu, którego sieć w porównaniu z obecną była... wer Jest dobrze. (1) W tym miejscu jest tanio i porządnie - nie zauważyłem żadnych wad. Szybkość... Royal Totalne dno! (1) Jestem w Limesie od ok. 2 miesięcy od momentu przejęcia przez nich firmy... Marcin tragiczny serwis! (1) kupilem kompa, tego samego dnia wyszlo ze nowa plyta glowna byla uszkodzona.... k jjack - opinia (1) zmówiłem laptopa nie mam ani laptopa ani pieniędzy popatrzcie na opinie w... jjack Tak. (1) Tutaj naprawdę warto robić swoje zakupy. Wzór do naśladowania - polecam! Gtfo Polecam (1) Naprawe Polecam Wszystkim ten magiczny sklep. Kupiłam komputer za 300 zl z... Anna profesjonalizm (1) profesjonalizm Waldemar Wszystko ok. (1) Niczego nie mogę zarzucić dla tego sklepu. Polecam! Urukhai