Super sklep! (1) W końcu sklep komputerowy na najwyzszym poziomie ! miła obsługa i porządne... p Od lat robię u nich zakupy - a teraz uruchomili sklep internetowy !!! (1) Od lat robię u nich zakupy - zawsze miło, szybko i tanio (zdarza się co... Irekk Ujęscisko - POZYTYW !! (1) Mimo początkowych problemów uważam że teraz sieć stoi na bardzo dobrym... Tomek- Uje.
polecam (1) polecam xxx CZUJĘ SIĘ OSZUKANA (1) DAŁAM SIĘ NAIWNIE NABRAC NA PODPISANIE UMOWY NA 2 LATA I JUZ ŻAŁUJĘ. FIRMA MA... HANNA NIEZBECKA Dobre miejsce na zakupy. (1) Moim zdaniem sklep zasługuje na najwyższą ocenę. Jest miło, szybko i... Pietrusio WD 320GB AAKS. (1) Ten dysk twardy poleciła mi obsługa - i dobrze, że im zaufałem. Jest cichy i... Don Warto (1) Witam Polecam tą firmę jako bardzo godną zaufania, obsługa bardzo życzliwa i... Artur a ja nie polecam (2) Mam problem z laptopem (działa ale podejrzewam usterkę) i chciałam go w tej... basia Polecam serwis (1) Bardzo dobry serwis, naprawiałam u nich laptopa, szybko, sprawnie... ID Moja opinia (1) Po przejściach , internet wreszcie znormalniał. Operator chce wszelkie uwagi... Janusz Pisarek Igor - opinia (1) Szybko i porządnie. Profesjonalna obsługa i dbałość o zadowolenie klienta.... Igor Zadowolony klient. (1) Kupowałem tam już wiele razy i zawsze wszystko było OK. Z serwisem również... Yuru Części ! (1) Kupiłem wczoraj kilka części, procesor, grafikę, płytę głowiną oraz pamięci.... Kozakiewicz Przemysław zakup laptopa (1) fachowa obsługa niskie ceny czas realizacji zamówienia bardzo szybki no... ostry wszystko ok (1) Kupiłam komputer w markecie i się zapsuł po 2 dniach. Oddałam go i kupiłam... Karolina Z. HD4850 + zasilacz Pentagram 460W. (1) Kupiłem w tym sklepie kartę graficzną Radeon HD4850 firmy Sapphire oraz... Kurt Bardzo Solidni! (1) Polecam ta firme jest bardzo solidna posiada swietnych grafikow i... NA TAK miód (1) Korzystam z usług HT od kilku lat. Bywało różnie. Jednak od początku (luty -... Nestor Jest żle,bardzo żle (2) Dalej będę drążył. Pozostawienie wiadomości nie spowoduje usunięcia usterki... Tomek