ServNet - POLECAM, Szybko i Solidnie (1) Kiedyś, gdy będę już za stary by kozystac z uslug ServNet, zasiądę przy... Mieczyslaw K. Super, Polecam! (1) Zakupiłam komputer określając jego parametry, otrzymałam go szybo i w cenie... asiulla POLECAM!!! (1) Szczerze polecam sklep internetowy Jackomp.pl Miła obsługa. Profesjonalne... Magdalena Masa
Uczciwie i tanio (1) Potrzebowałem kasę i wagę do mojego sklepu. Chciałem coś innego niż kupiłem... Kamil Mistecki SPRZEDAJĄ TOWAR NIEZGODNY Z UMOWĄ (1) Niestety, ale zostałem wielokrotnie oszukany lub naciągany przez Wistę i jej... Dariusz Mucha Drukarka (1) Spoko koleś, fajnie gada i wie o co w tym chodzi Jukinek TAK JAK BYC POWINNO !!!! (1) SZYBKO- SPRAWNIE- DOGADAĆ SIĘ MOŻNA BEZ PROBLEMU I NIE CHODZI TYLKO O... ADAM Polecam (1) Polecam firme ALM. Szybka sprawna i co najważniejsze profesjonalna obsługa. Żaczek Profesjonalny i skuteczny serwis. (1) Polecam wszystkim, którzy mają dowolny problem z laptopem i innym sprzętem... Marek Polecam... (1) Obsługa może nie chodzi uśmiechnięta przez cały czas ale jest fachowa i... Nt bardzo profesjonalne i świeże podejście do tematu (1) Zdecydowanie polecam tą firmę, stworzyli dla mnie świetną stronę i znakomite... Grzegorz Bugiel Super (1) Profesjonalnie, tanio, miło i konkretnie, Polecam! Jola Polecam (1) Moja opinia jak najbardziej pozytywna. Zakupiłem tego dnia kilka... Mariusz L GORĄCO POLECAM!!! (1) Jest to nie pierwszy zakup w tym sklepie jakiego dokonałam i napewno nie... Bożena porażka..... (1) Chyba ani razu nie wystawiłam negatywnej opinii na portalu trojmiasto.pl, bo... Ola Firma super (1) Ja bardzo polecam tą firmę. Posiadam od nich od 2 lat IT i nie narzekam.... Magda Saraceni NAJLEPSI!!! (1) Chyba najszybciej i najsprawniej działający serwis w trójmieście! Miałam... Agata klientka - opinia (1) calkiem mila obsluga, panowie dowcipni i wykwalifikowani. Polecam wszystkim klientka solidna firma (1) Naprawdę polecam.Korzystałam w swojej firmie,jak również prywatnie.Wszystko... Ewelina Mikucka www.JACKOMP.pl - polecam BARDZO wszystkim !! (1) W firmie Jackomp parę dni temu zakupiłem komputer PC, po ówczesnej analizie... Jay Kay