Tragiczna indolencja w prowadzeniu usług internetowych (1) Brak wiedzy i umiejętności pracy z klientami. Ignorowanie potrzeb klientów... Zbyszek sieć STOGINET (1) mam od nich łacze od 8 lat i jest internet 25 mega za 64 zł za 44 zł dają... jacuś Bardzo dobry serwis (1) Od sierpnia ub.r. poszukiwałem serwisu, w którym mógłbym naprawić laptopa... kela
CB-Radio (1) Zdecydowanie polecam. Pan Pawel ze sklepu w Gdyni wykazal sie wyjatkowa... Anka Fachowy sklep! (1) Zakupiona nawigacja to super sprawa! Obsługa w sklepie zna się na rzeczy.... Kuba jest OK - polecam! (1) Korzystam już kilka lat i z czystym sumieniem mogę polecić. Awarie są... Jasieniak Bardzo profesjonalnie :) (1) Korzystałam z usług tej firmy. Wszystko bardzo profesjonalnie, zostałam... Agata Bardziej zepsuli (5) Do serwisu oddałem netbooka z podejrzeniem awarii płyty głównej (komp po... Michał zupełny brak kultury (1) Sprzedawca po prostu był chamski, arogancki i ironiczny. Zero kultury, miałem... niezadowolony klient Dobrze. (1) Dlugo juz korzystam z ich uslug. Awarii nie ma, no moze czasami, ale glownie... K Dobry klimat (1) Bardzo dobry klimat panuje w tej cafejce internetowej obsluga jest na wysokim... 199 Trzymać się od nich z daleka (2) Po przejęciu Satry przez Stream awaryjność stała się dużym problemem. Nagle... Piotr kpina! (1) Od czterech dni dzwonię do nich codziennie, i błagam by naprawili mi wreszcie... dur dziala wam DC ? (5) od polowy listopada niedziala mi dc, jak u was? hendel EuropeanIrish Websites Ltd-polecam wspolprace z LJDESIGN (1) Firma LJDESIGN zrealizowala dla naszej firmy serie grafik, w tym warstwe... EuropeanIrish Websites Ltd naprawa komputera (1) pozytywnie oceniam jakość usługi, terminowość i cenę Tomek Jest dobrze ;) (1) Po kolei ;) Oblsuga klienta na najwyzszym poziomie - terminowo aż do bólu... Derri dramat !!! (1) Dzwonilem na infolinie aby zamowic do internetu rowniez telefon !! Dzwonilem... cockers Kaśka - opinia (1) Zdecydowanie nie. Dodzwonienie się graniczy z cudem, konsultanci nie wiedzą o... Kaśka IT-LOGISTICS - opinia (1) Pelen profesjonalizm, terminowosc a przede wszytskim kreatywnosc to tylko... IT-LOGISTICS