Profesjonalizm (1) Bardzo polecam, korzystałem wielokrotnie i nigdy żadnych problemów Burzynski Jacek Zdecydowanie ODRADZAM (1) Nieprofesjonalny serwis. Za "ekspertyzę" (zresztą całkowicie nietrafioną)... micol Wszystko Gites (1) Witam, super firma. Stronka nie oddaje ich profesjonalizmu. POlecam! A.Ch.
Jak tu sie nie wkur... (2) Zamowilem w tym sklepie zestaw komputerowy.Sprzet przyszedl po trzech dniach... tompla17 TRAGEDIA (1) OD TRZECH MIESIĘCY NIE MA INTERNETU JEST TRAGEDIA!!! NIE DAJCIE SIE NABRAĆ NA... PM Logo na czas, a do tego świetne (1) Polecam współpracę - szybko, terminowo, efektownie. Bardzo dobre podejście,... Michał Chaniewski ZDECYDOWANIE OMIJAĆ (1) W momencie sprzedazy jak wszedzie niby wszystko ok, ale w kwesti serwisu... Krzysiek Dobrze jest (1) Operator jak operator. Są plusy i są minusy. Mimo to uważam, że dają rade i... Dariusz Olewanie klienta (1) 19.06.09 kupiłem zasilacz TACENS w tym sklepie za 152 zł, w oddziale we... rabarbar Rzetelni i szybcy (1) Szybka usługa, prawie na poczekaniu (pomimo, iż to była sobota). Polecam z... Maciej Żenada! (2) Dopiero zobaczyłem,ze mozna ocenic rowniez ta firme.Pisze po czasie,jednak... kondzio Głosniki Genius (1) Kupiłem w tym sklepie głosniki komputerowe genius 5000 !!! Bardzo atarkcyjna... spo Przekręt z fakturami ? (1) Stream po przejęciu firm nie poinformował o tym klientów nie podpisał nowych... test Kontakt @ -brak... (1) Szkoda, bo przez telefon rozmawialo sie fachowo i konkretnie. Niestety... wchpikus Szybko i profesjonalnie (1) kilka dni temu miałam niemiłą niespodziankę jaką przygotowało mi dziecko a... Aleksandra Bardzo dobty serwis. (1) Polecam serwis jarkom. Świetne podejście do klienta, krótki termin naprawy,... Piotr Kolba pełen profesjonalizm (1) Po zgłoszeniu usterki nastąpiło jej błyskawiczne usunięcie mimo, że usterka... Przemysław Kuliński Maxman - najgorsza Sieć w Trójmieście (1) tak powinien wygladac podpis na stronie dostawcy! Od czerwca zaczela sie... Maxman - najgorsza Sieć w Trójmi Brak kultury (1) Brak kultury i chamstwo osób pracujących w serwisie. Zakupiłem produkt... Goocio Koniec H-Net i poczatek problemow (1) Od kiedy firma Stream Communications zarzadza stara siecia H-Net jest... Marcin