Gwałtowne zmiany cen (1) Po raz kolejny zawiodłem się na sklepie Gral w Gdyni. Cena dysku twardego na... MSGdynia Polecam (1) Polecam tego dostawcę bardzo miła obsługa i szybka reakcja jak mało kto... Mariusz Super, polecam! (1) Super, POLECAM!! Serwisant był szybko, punktualnie. Bez problemu rozwiązał... Monia
polecam! (1) Wielokrotnie miałam okazję współpracować z firmą Eviko, zarówno w zakresie... MadziaK ok (1) Ogólnie jestem zadowolony...z awaryjnością spotykam się bardzo rzadko i... klewiusz Polecam! (1) Potrzebowałam szybko strony internetowej dla swojej nowo założonej... AnnaK To jest jakis zart i jest coraz gorzej! (1) Place najdrozszy abonament, a dostaje to, za co place, tylko w godzinach... Tfuj Stary Bardzo nie polecam dla laptopów dell (1) Laptopa, który się w ogóle nie uruchamiał oddałem do diagnostyki.Po 12 dniach... Łukasz ...!!!! (1) Ten sklep to totalna porażka. Informują klienta , że przy płatności kartą... Artur W. SOLIDNA FIRMA (1) z firmą Avane nawiązałam współpracę przy produkcji spotów reklamowych na nasz... YELLOW POINT zero szacunku dla klienta (1) Widze, ze w Gralu nic sie nie zmienilo przez lata. Totalne olewanie klienta.... Wojciech B. Rewelacja (1) Potrzebowałam pomocy przy laptopie - byłam nastawiona na format dysku i dużą... Joanna polecam (1) sympatycznie , panowie cierpliwie, kilkakrotnie porównywali ze mna kilka... michał d Polecam Jak najbardziej (1) Jak w temacie, polecam, konkretni kontrahenci Dariusz Mrożek Jedni z najlepszych. (1) Żeby nie obrośli w piórka ;) ale naprawdę dobrze zrobili mi kompa. Miałem... Paweł B. Po prostu SUPER :-) (1) Zamówiona strona internetowa została wykonana błyskawicznie. Pracownicy... Łukasz Mościcki samuel - opinia (1) Świetny kontakt i wykonanie zgodne z zaleceniami. Polecam usługi! samuel Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Szybka i dokładna naprawa usterki. Polecam Justyna i Andrzej Widmo (2) Ta firma to jakieś widmo. do kontaktu podają GG i nr telefonu (oczywiście ani... AmonG Nigdy Wiecej stream!!!!!!!! (1) Oszukują na fakturach każą płacić za dekoder HD nawet jak go nie posiadam.... Niezadowolony