zakupy (2) Bardzo miła szybka i fachowa obsługa.Polecam J. Adamczyk PORAZKA (1) Obsluga baaardzo mocno zakrecona! Tylko jeden z tych Panow byl kompetentny.... AT sklep ok (1) zakupiłam w sklepie komputer, fachowo został dobrany sprzęt, bardzo miła... ania
Nie jest źle ale mogłoby być lepiej (1) Są plusy i minusy. Obsługa w biurze lekko mówiąc nie jest miła. Choć to... Patrick Fachowiec idealny!! (1) Po prostu wymarzony informatyk, miły, sympatyczny i znający się na "sprawie".... Alicja Swietne projekty! (1) bardz podobały mi sie projekty reklam wykonane dla mojej firmy, cena całkieim... Piotr Malkiewicz Jeśli ktoś ma kłopot z kompem.... (1) ...serdecznie polecam usługi tej firmy. Absolutna fachowość, dobra rada,... Zadowolony klient zakup pendrive'a (1) Ostatnio byłem na zakupach w Tesco i przy okazji wszedłem do tego sklepu... Michał Swietnie (1) Korzystam od dawna, tanio, dobrze, miło z dowozem w cenie, super. Andrzej Koch POLECAM FIRMĘ (1) Zakupiliśmy w firmie Jackomp sprzęt komputerowy dla Kliniki Akademii... Andrzej Chamienia Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi tej firmy. Naprawa została wykonana... Magda J. Gorąco Polecam! (1) Gorąco Polecam Jackomp obsługa i jakość są na najwyższym poziomie. Quba polecam (1) Ładny projekt, jestem zadowolony. marcin nie radze naprawiac w tym serwisie plyt glownych!! (1) nie polecam zostawiac do naprawy kompoterow w tym sklepie, ten pseldo serwis... Wojciech bardzo solidna firma (1) polecam innym korzystanie z w/w firy w zakresie usług serwisowych iich... wieczorek Vobis - polecam (1) wczoraj przypadkowo weszłam do Vobisu, a wyszłam zaopatrzona w laptopa oraz... Marta Dalecka Super (1) Najlepszy dostawca internetu jakiego miałem w życiu, a przewinęło się kilku w... trance szczyt braku jakichkolwiek kometencji (1) Odradzam po 100-kroć jakiekolwiek zakupy w tej firmie. Brak kontaktu i... goodghost negatywnie (1) Tak jak inni piszą - sieć się zmienia. Ostatnio dostaliśmy stałe IP, ale to w... lasek ... (1) Kupiłem ostatnio ramy SODIMM DDR rzekomo kingstona 2gb i tak też było... kingstone