Skuteczność 100% (1) Odzyskano w 100% dokumenty, które w niewiadomy sposób zniknęły z dysku... Urban bardzo profesjonalnie (1) Polecam wszystkim którzy chcą zrobić stronkę internetową szybko, sprawnie i... P. Polecam (1) Projekt strony na wysokim poziomie, terminowe oddanie projektu, uwzględniono... Stanisław Markiewicz
Gorąco polecam (1) Na podstawie dotychczasowego doświadczeń mogę śmiało zarekomendować Pana... Haniulek OK (1) Założyłem u nich pierwszą stronę. Na początku duża pomoc techniczna, cenowo w... Miko super obsługa (1) Polecam tą firmę, bardzo miły Pan i baaardzo cierpliwy, pełen profesjonalizm-... Grażyna Polecam firmę (1) Mieliśmy problem z ciągłymi przerwami pracy serwera a co za tym idzie systemu... Andrzej Olewanie klienta (1) Dwa tygodnie temu prosiłem o kontakt w celu "przedstawienia oferty dostępu do... Przemysław F. Awaria i brak możliwości skontaktowania się z BOK (2) Przejęcie sieci Homenet przez Stream Communications zdecydowanie pogorszyło... Pan z Żabianki Piotr - opinia (1) Nie polecam korzystania z uslug stream.W zeszlym roku zalorzylem telewizje... Piotr Najlepsza firma w trójmieście? - kto pisze takie bzdury? (2) Dziś rozmawiałem z Panią, która obsługuje infolinię... Jestem zaskoczony... i... Nie-klient Polecam (1) Powiem szczerze że nie narzekam na NSM należe już 2 lata ,rzadko zdarzają się... under sleyer polecam (1) miła obsługa. szczera i pomocna ninformacja. janusz wilkowski NIE POLECAM (1) BARDZO NIEMIŁA I NIEPRZYJEMNA OBSŁUGA. NAPRAWIALI SPRZĘT DWUKROTNIE -... JANUSZ WILKOWSKI szybkie tygryski ;-) (1) 59zl za 25Mbit/s mówi samo za siebie, zresztą wystarczy zobaczyć wyniki firmy... Johny22 Profesjonalizm (1) Bardzo szybka diagnoza, szybki kontakt i bardzo udana naprawa, nie mam... Adam Kasprzycki rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolony, bardzo dobry kontakt, pełen profesjonalizm, szybka... wojtek Polecam (1) Człowiek o nietuzinkowej wyobraźni, demon kreatywności oraz arcymistrz... Piotr W STREAM to jakieś nieporozumienie - poziom żenujący (2) W HNET mam wykupiony internet + telefon. Po tych kilku latach byłem z tego... brader74 Mogę polecić. (1) Przesiadłem się na BIALL-NET z jednej ogólnopolskiej firmy, nie będę... Użytkownik