Żenada (1) Dopisuje się do opini pozostałych osób. Dopóki był home-net wszystko było... Themol za często awarie:( (1) Co tu dużo pisać, mają awarię jak tylko pogoda się zmieni i to nie rzadko... webmaster IT PRO (1) Zdecydowanie polecam tych Panów. Dobrze i prosto wszystko wytlumacza i (tak... Kamila72
wybornie!!! (1) polecamy!1 CUK tak trzymać (1) W koncu firma na której można polegać, w razie awarii dostepność do usług... Beata rewelacja... (1) Jestem bardzo,ale to bardzo zadowolony z internetu Tygrysa.Super... pomorzanin71 WSTYD (1) Awaryjność internetu, brak dostępu do stron. Walczę od 3 (SIC!) dni o... ulek Zadowoleni (1) Kupilismy toner w tej firmie do drukarki kolorowej HP. Troche balismy sie... Andrzej Beata - opinia (1) Zamówiłam u Pani Dominiki dwa portrety (rodziców i teściów) i sa naprawdę... Beata Serwis godny polecenia (1) Jak wyżej:) Szybka i sprawna naprawa komputera w korzystnej cenie i miłej... Zadowolony klient Świetnie (1) Bardzo dobra obsługa Barbara Marcin - opinia (1) Oferta bogata i bardzo przystępna cenowo. W szczególności dostęp do... Marcin ŻENADA (1) Jesli już masz szczęście dodzwonić sie do biura obsługi pan/pani obieca ci... kokosz Jest coraz gorzej i nie ma nadzei na przyszłość. (3) Z Internetu w EiA korzystam od około 7 lat. O ile na początku byłem... Ja A ja jestem zaowolony (1) Jakis czas temu naprawiałem laptopa w tym serwisie i jestem zadowolony, co... Marcin Wiiielkii POZYTYW !! (1) Zamówiłam Portret na Urodziny przyjaciółki, Jestem baardzo zadowolona.... KoraLinaa Paweł - opinia (1) Byłem tam dzisiaj, chciałem się czegoś dowiedzieć o Macbook'u bo jestem już... Paweł Faktuty bez umowy (1) Firma wystawia faktury bez podpisanej umowy, ponadto stosuje szantaż, że jak... Krzysiek Szybko i bardzo sprawnie (1) Współpraca od dłuższego czasu, zarówno jakość i jak i szybkość wykonywania... ALT-TAB wszystko w porządku (1) nie mam powodów do narzekań, przede wszystkim bezpośrednia i rzetelna obsługa... wu esz