Niepowazne traktowanie klienta (1) Rok po zakupie butow sportowych zlozylam je do reklamacji bo doszlo do... Marta W Sklep dał ciała (1) Lubiłam ten sklep byłam ich klientka od lat miałam kartę na której zbierałam... Była klientka Kurtki interaport (1) Najgorszy sklep, lepiej iść bezpośrednio ro the North face lub jack wolfskin... Klientka
Buty byle co (1) Buty byle jakie nie polecam tej firmy rozkleiły się po 2 miesiącach,A w... Adam Kup buty za 300 pln , a i tak gwarancja 2 letnia to FIKCJA (4) Kupilem buty MCkinley i nie wytrzymały roku. Pekly na zgieciu od zwyklego... NIKO Jakiś żart (2) Kupiłem w Intersporcie buty, które rozwaliły się po pierwszej godzinie... LST MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W głowie się nie mieści! Pracuję na pół etatu, przybliżyłam więc państwu moje... mati brak odpowiedzialnosci za towar (1) Po pierwsze jakosc obslugi - ponizej poziomu. Pani od butow umiala jedynie 2... Piotr Nie polecam (1) Odwiedziłem ten sklep kilka razy. Niestety ale jestem po raz kolejny... Pawel Nie polecam (2) Dzisiaj byłem w sklepie InterSport i spotkała mnie bardzo niemiła "przygoda"... AD