Invicta - wyniki na maila

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Podobno w Invicie można zażyczyć sobie przesłania wyników badań na adres mailowy? Czy któraś z Was może z tego korzystała? Jak to działa w rzeczywistości - przysyłają faktycznie terminowo, czy trzeba się upominać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Invicta - wyniki na maila

Musisz złożyć oświadczenie w Invictcie że chcesz otrzymać wyniki na maila. Mi wysłali w wyznaczonym terminie. Dla mnie super opcja. Tym bardziej, że nie jestem z Trójmiasta. Lekarzowi pokazałam wynik wcześniej przesłany, a oryginalny odebrałam później.

oo, to super :) też muszę tak zrobić :) zawsze to wygodniej niż pędzić po pracy do Medisona :) dzięki!

mi sie raz zdarzylo, ze raz mi nie doslali w obiecanym terminie, napisalam maila, nie odpisali, zadzwonilam i wynik byl pol godz. pozniej w mojej poczcie mailowej.

dla mnie tez super opcja,
tylko nie zapomnij zlozyc oswiadczenia w rejestracji.

przesyłają wyniki, ale dopiero wieczorem następnego dnia. ostatnio dostałam takie, których nie mogłam odczytać (mały skan), a po powiększeniu napisy były zamazane. udało się dopiero po moim telefonie.
teraz mają też możliwość sprawdzenia wyników na stronie - wpisujesz kod swojego zlecenia i znasz już wyniki w dniu badania po 17:00

rano robilam badanie i wieczorem dostalam maila z wynikami, tylko trzeba bylo napisac na miejscu oswiadczenie
ale jest u nich nowa opcja strona w internecie invictaonline czy jakos tak i przy pobieraniu krwi dostalam wizytowke z numerem indywidualnym i juz o 12 w poludnie byly tam wyniki po podaniu tego numeru z wizytowki bardzo fajna opcja:)

Zgadza się - wypróbowałam. Strona www.invicta-online.pl
Trzeba wpisać kod zlecenia (ta naklejka) i można podejrzeć wyniki. I uważam , że jest to chyba jeszcze wygodniejsze niż te na maila, bo to trzeba za każdym razem wypełniać ankietę. (Wczoraj byłam, to się dopytałam :))

Inne tematy z forum

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam