Jarosław Fiutowski

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Sopot, Ignacego Paderewskiego 13

DOSKONAŁY SPECJALISTA:) (1) CHCE JAK NAJBARDZIEJ POLECIC WSZYSTKIM PANIA KTORE CENIA SWOJE ZDROWIE... SLODKA Opieka lekarska na najwyżsym poziomie (1) Dr Fiutowski to prowdziwy lekarzy, który przede wszystkim pomaga i leczy.... dor REWELACJA!!! (3) To najlepszy ginekolog jakiego w życiu spotkałam. Poleciła mi Pana Doktora... Kasia
najlepszy (1) Dr Fiutowski jest rzadkością w naszej służbie zdrowia - to prawdziwy lekarz z... Ivy to jest lekarz z powołania :) (2) bardzo miły i sympatyczny poszłam do niego z polecenia koleżanki i naprawde... mara super (1) nie ma lepszego ginekologa w trójmieście. Pan doktor jest bardzo sympatyczny,... Kamilcia polecam (1) najlepszy ginekolog u jakiego byłam, fachowy, delikatny i uprzejmy, polecam x Polecam Polecam Polecam (1) Musze przyznac,ze przed wizyta bardza panikowalam -zupelnie niepotrzebnie jak... Karola dr Fiutowski (1) Super człowiek, miły, delikatny, super lekarz. pacjentka bardzo polecam (1) Witam, chodzę do doktora od wielu lat i zawsze byłam bardzo zadowolona.... KH Profesjonalista (1) Lekarz posiadający bardzo rozległą wiedzę, indywidualnie podchodzący do... wieloletnia pacjentka Zadowolona (1) Lekarz bardzo miły, delikatny, stara się jak najmniej stresować pacjentkę.... A. POLECAM (1) JEDEN Z NAJLEPSZYCH LEKARZY W GDANSKU Wyjątkowo mądry lekarz z bardzo dużym... Tamara Tomaszewicz przykro mi, ale.. (1) Niestety muszę się przyczepić do jednej istotnej rzeczy, nie pokierowanie... lila Pan Doktor (1) To mądry i wspaniały lekarz i człowiek. Szczerze polecam!!!! Kama polecam (1) pan doktor bardzo mi pomogl,zwlaszcza przy porodzie.polecam aga czytelnicy JoeMonster.org pozdrawiają pana Fiutowskiego (1) j.w. czytelnik JM