Powiem coś innego, z innej beczki.
Chciałbym zwrócić uwagę na mały, ale jakże pozytywny aspekt działania salonu w Olsztynie.
Na początku sierpnia br. tj. 2025 odbierałem nowe BMW X1 U11. Zamawiając auto trafiłem na sprzedawcę Pana Szymka i u tego sprzedawcy przyszło mi też auto odbierać po kilku miesiącach. Czas oczekiwania na samochód wypełniałem odwiedzinami salonu i najróżniejszymi pytaniami jakie kierowałem do Pana Szymka. Sprzedawca ten nigdy mnie nie zignorował i nigdy nie próbował zbyć czy zlekceważyć. Zawsze był uśmiechnięty, skory do pomocy i wyczerpujących pełnych ogromnej wiedzy odpowiedzi, a przy tym widać było, że to bardzo skromny młody człowiek. Myślałem wtedy, że taki właśnie powinien być sprzedawca, pełen oddania klientowi, pełen dobrej woli i profesjonalnej wiedzy. Zdecydowałem się na tę opinię ponieważ już po zakupie auta wynikł pewien problem z jego oznakowaniem M sport. BMW wycofało się z tego oznakowania w lipcu (swój odbierałem w sierpniu), ale zamawiałem przed lipcem... Powstał problem, ale nie dla Pana Szymka...
Za cały proces zakupu auta, a także za akt pomocy już po zakupię... dziękuję Panu Szymkowi i życzę mu wszystkiego najlepszego.