Ryszard - ocena (1) Witam-zdecydowałem się na zakup Suzuki Vitara, gdyż poprzedni samochód był... Ryszard Piotr - ocena (1) Pełna profeska, od pierwszego telefonu czułem się zaopiekowany. Wszystko... Piotr Posiadacz gti - ocena (1) Od początku do tej pory jestem zły, że wybrałem ten salon na zakup auta,... Posiadacz gti
Weronika - ocena (1) W listopadzie dokonaliśmy zakupu nowego samochodu marki Suzuki w salonie... Weronika Jan - ocena (1) Tragiczna obsługa klienta. Deklarują maksymalnie 4 tygodnie oczekiwania na... Jan Małgosia - ocena (1) Przyjechałam do serwisu w Zdunek z myślą o rutynowym przeglądzie, a okazało... Małgosia Niezadowolony klient - ocena (1) Najgorsi oszuści, z jakimi się spotkałem. Po zamówieniu samochodu zmienili mi... Niezadowolony klient Martyna - ocena (1) Bardzo Polecam Salon :) Martyna AB - ocena (1) Polecam Panią Paulinę. Czułam się zaopiekowana jak nigdzie dotąd. Poświęciła... AB Aleksandra - ocena (1) Obsługa serwisu Hyundai bardzo profesjonalna, miła, kulturalna i godna... Aleksandra Klient salonu Plichta Gdańsk używane na Marynarki Polskiej 92 - ocena (1) Zakup samochodu w tym salonie Marynarki Polskiej okazał się dla mnie bardzo... Klient salonu Plichta Gdańsk uży Bożena Kamma - ocena (1) Właśnie skorzystałam z przeglądu serwisowego, podczas którego wykonano... Bożena Kamma Kazimierz - ocena (1) bardzo fachowa obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Pan Jarek... Kazimierz Łukasz Domański - ocena (1) Profesjonalne podejście, bardzo dobry kontakt, elastyczność, bogata i... Łukasz Domański Leslaw - ocena (1) Przy pomocy p.Jakuba przeprowadzono sprawnie i fachowo przegląd samochodu. Leslaw Norbert - ocena (1) Zakup samochodu w tym salonie to totalba porażka ,przed odbiorem polecam... Norbert Mariusz - ocena (1) Polecam salon Suzuki. Pani Iwona jest świetnym sprzedawcą. Kompetentna,... Mariusz Ewelina - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam Pana Jacka Chrobak,... Ewelina Rafał - ocena (1) Polecam serwis, wszystkie usterki konkretnie opisane, szybkie terminy i... Rafał J.K. - ocena (1) Powiem coś innego, z innej beczki. Chciałbym zwrócić uwagę na mały, ale jakże... J.K.