Adam S. - ocena (1) Witam, Kupiłem 28.02.2026 w K&K Wojtanowicz Kia Stonic. W zakupie bardzo... Adam S. Piotr - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Panu amadeuszowi żołdakowi za pełny... Piotr Kuba - ocena (1) Fachowa i profesjonalna obsługa . Doradztwo motocyklowe przez wysoce... Kuba
Anna Prymak - ocena (1) Obsługa Salonu godna polecenia. Pan Krzysztof Cz. szybko i sprawnie dopasował... Anna Prymak Marta - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Obsługa na najwyższym poziomie, a sprzedawca Pan... Marta Jarek - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam Panią Agnieszkę Świderską,... Jarek Aleksandra Kociołek - ocena (1) Najlepsi, niepowtarzalni i jedyni w swoim rodzaju ! Polecam bez dwóch zdań... Aleksandra Kociołek R.K. - ocena (1) Zakup samochodu w Renault Zdunek Gdynia to była czysta przyjemność. Jestem... R.K. Roman - ocena (1) Kupiłem KIA Sportage w KIA Interbis Gdańsk. Bardzo miła i rzeczowa obsługa... Roman arekwp - ocena (1) Żenada. Od 3 tygodni samochód w serwisie, wcześniej prawie 2 tygodnie przed... arekwp Basia - ocena (1) Pan Jacek z serwisu Renault wykazał się pełnym profesjonalizmem i bardzo miłą... Basia Mateusz i Agnieszka - ocena (1) Chciałbym bardzo podziękować za współpracę z Panią Kamilą z działu sprzedaży... Mateusz i Agnieszka Dorota - ocena (1) Bardzo polecam salon Toyoty w Gdańsku. Profesjonalna i miła obsługa, cały... Dorota P. - ocena (1) Dział serwisu poniżej krytyki, a miała być wykonana tylko ekspertyza i... P. Oliwianka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi związanej z zakupem samochodu. Poziom... Oliwianka Mku - ocena (1) Serwis mechaniczny - beznadzieja, fakt, że to miejsce ma akredytację BMW jest... Mku Ryszard - ocena (1) Witam-zdecydowałem się na zakup Suzuki Vitara, gdyż poprzedni samochód był... Ryszard Piotr - ocena (1) Pełna profeska, od pierwszego telefonu czułem się zaopiekowany. Wszystko... Piotr Posiadacz gti - ocena (1) Od początku do tej pory jestem zły, że wybrałem ten salon na zakup auta,... Posiadacz gti Weronika - ocena (1) W listopadzie dokonaliśmy zakupu nowego samochodu marki Suzuki w salonie... Weronika