Stały zadowolony klient - ocena (1) Kupiłem Suzuki Vitara w Motor Centrum w lipcu 2025. Jest to już drugie auto... Stały zadowolony klient Emilia - ocena (1) Polecam serwis Skoda na ul. Grunwaldzkiej w Gdańsku, a szczególnie p.Jakuba... Emilia Jan - ocena (1) Jeśli ktoś chciałby kupić nowe Suzuki to, serdecznie polecam salon... Jan
Zbyszek - ocena (1) Serwis Renault Zdunek Gdynia. Polecam Panią Wiolettę z działu serwisu.... Zbyszek Maciej Kozdryk - ocena (1) Pokaz niekompetencji. Najgorszy punkt sprzedaży i serwisu samochodów w jakim... Maciej Kozdryk Adam - ocena (1) W ubiegły piątek byłem oglądać używane auto w salonie Kia Plichta. Pan z... Adam Mirosław - ocena (1) Niedawno kupiłem samochód w salonie VW Plichta w Gdyni. Jestem bardzo... Mirosław Małgorzata - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi serwisu R Szewe za... Małgorzata Przemek - ocena (1) Zakupione autko w kia interbis gdańsk,bardzo miła i rzeczowa obsługa ze... Przemek Kasia - ocena (1) Wspaniały salon wspaniała obsługa Pana Grzegorza . Pan Grzegorz Zacharewicz... Kasia Sławek - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam Sławek Andrzej - ocena (1) Salon samochodowy INTER-BIS Gdańsk ul. Kartuska . Bardzo miła i kompetentna... Andrzej Przemek - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa, sprawne załatwienie formalności, korzystna... Przemek Ewa i Michał Stelmaszczykowie - ocena (1) Kupiliśmy w tym salonie auto renaut r5 E-TECH Obsługa ze strony sprzedawcy... Ewa i Michał Stelmaszczykowie IWONA - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam zakup nowego auta w toycie carter w Gdańsku... IWONA I.S.Wilczarscy - ocena (2) Bardzo dziękujemy za miłą i profesjonalną obsługę przy zakupie auta od... I.S.Wilczarscy Zbigniew - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości usług, pełen profesjonalizm ze strony... Zbigniew Elżbieta - ocena (2) Dziś odebrałam nową Toyotę, a we wtorek przekazywałam poprzednią. wszyscy... Elżbieta K. - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam. K. MARTA - ocena (1) Bardzo negatywne MARTA