IWONA - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam zakup nowego auta w toycie carter w Gdańsku... IWONA I.S.Wilczarscy - ocena (2) Bardzo dziękujemy za miłą i profesjonalną obsługę przy zakupie auta od... I.S.Wilczarscy Zbigniew - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości usług, pełen profesjonalizm ze strony... Zbigniew
Elżbieta - ocena (2) Dziś odebrałam nową Toyotę, a we wtorek przekazywałam poprzednią. wszyscy... Elżbieta K. - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam. K. MARTA - ocena (1) Bardzo negatywne MARTA Halina - ocena (1) Najgorsze doświadczenie z jakim kiedykolwiek się spotkaliśmy. Zmuszeni do... Halina Tomasz - ocena (1) Jesteśmy oburzeni , i zniesmaczeni brakiem profesjonalizmu. Obsługa stałego... Tomasz Jan - ocena (3) Od nowości problemy z silnikiem (1.0 LPG, 10k przebiegu - nierówna praca,... Jan Klient korzystający z usług od lat - ocena (1) Nie polecam sprzedaży samochodu w salonie Plichta - Samochody Używane w... Klient korzystający z usług od l Marek - ocena (1) Arogancki chłop, przemądrzały i tak naprawdę ma się za dobrego ale nie... Marek Toyota Avensis - ocena (2) Profesjonalna przemiła obsługa ! Pan Kierownik Mateusz bardzo pomocny!!!... Toyota Avensis Marcin - ocena (1) Nie polecam warsztatu w Gdynia Renault Zdunek Zaraz będzie już 5 miesiąc gdy... Marcin Zbigniew - ocena (1) Serwis w Wejherowie jest prowadzony na wyjątkowo wysokim poziomie, pełen... Zbigniew Piotr Gdaniec - ocena (2) Sprawne załatwienie zakupu samochodu. Podziękowania dla Pana Michała za... Piotr Gdaniec Miros - ocena (1) Profesjonalne doradzctwo i podejście do klienta szczególnie Pan Patrycjusz Miros Ewa - ocena (1) Polecam jak najbardziej salon w Gdyni, a obsługa Pana Mateusza była naprawdę... Ewa Nieznany - ocena (1) Jedna osoba do obsługi serwisu w dodatku nie miła dramat Nieznany Aldona Dawidowicz - ocena (1) Profesjonalna obsługa, pomocna. Polecam sprzedawcę Karola Huka- wszystko... Aldona Dawidowicz Karol - ocena (1) Wszystko w najlepszym porządku. Karol