Grzegorz - ocena (1) Świetna robota, będę polecał serwis znajomym. Szybko, miło, bez żadnych... Grzegorz Krzysztof - ocena (1) Nie polecam serwisu blacharskiego. Naprawa zlecona z polisy AC wg.... Krzysztof Robert Mrówka - ocena (1) Obsługa klienta na najwyższym poziomie Robert Mrówka
BEATA - ocena (1) Profesjonalna obsługa polecamy i dziękujemy pani Iwonie Kucharskiej BEATA Krzysztof - ocena (1) W rozliczeniu odkupimy twoje auto - kłamstwo totalne. Chyba że nowego... Krzysztof Jolanta Dembińska - ocena (2) Wczoraj tj 24.09.2024r byłam w serwisie Toyoty na ul . Grunwaldzkiej. Jestem... Jolanta Dembińska Aleksandra-Ligia - ocena (1) Podoba mi się profesjonalne podejście i zaopiekowanie klienta, który... Aleksandra-Ligia xxx - ocena (1) Wszystko szybko i sprawnie. Pozdrowienia dla Pana Piotra. xxx Karol - ocena (1) Pełen profesionalizm. Karol Bolesław - ocena (1) Z przyjemnością polecam salon sprzedaży Suzuki na Miałkim Szlaku!Pan Piotr... Bolesław janusz.mroz@gmx.de - ocena (1) Bardzo miła obsługa młody personel byłem zaskoczony tą obsługą ja miałem bez... janusz.mroz@gmx.de Krzysztof - ocena (1) Dobry serwis. Nie znam się zbyt dobrze na samochodach, ale obsługa była... Krzysztof Alina K - ocena (1) Jestem pod wrażeniem obsługi klienta w serwisie przez pana Mateusza... Alina K Róża - ocena (2) Jestem mile zaskoczona bardzo miłą i profesjonalną obsługą podczas zakupu... Róża Marta - ocena (1) Warto odwiedzić, warto kupić, szybko, miło od Pana Macieja można uczyć się... Marta Dariusz Sokołowski - ocena (1) Chciałbym z całego serca podziękować zespołowi City Motors Gdańsk za... Dariusz Sokołowski Basia - ocena (1) Serdecznie zapraszam do tego salonu, jestem użytkowniczką nowego T-Rocka i na... Basia Małgorzata - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta P.Diana przemiła kobieta zna... Małgorzata Marzena Jaworska - ocena (1) Poziom usług w Motor Centrum w Gdańsku oceniam bardzo wysoko. Życzliwe,... Marzena Jaworska HW - ocena (1) Bardzo polecam Salon CITROËN. Jestem zadowolona z zakupu. Bardzo fachowa... HW