Elisabeth - ocena (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa przez Pana Michała. Autko Bardzo ładnie... Elisabeth Maciej - ocena (1) Samochód, który miał być gotowy do odbioru w pierwszym tygodniu marca, do... Maciej Joanna - ocena (1) Zakup nowego samochodu w tym salonie Kia to była czysta przyjemność. Cały... Joanna
Gerard - ocena (1) Obsługa zaangażowana, przyjazna ,kompetentna. Gerard Adam P. - ocena (1) 20 marca wyjechałem z salonu w Gdyni przy ul. Kcyńskiej nowym Kia Picanto.... Adam P. Łukasz Mansfeld - ocena (1) Kupno nowego Suzuki , mimo iż dzieliło mnie od nich ponad 300 km przebiegło... Łukasz Mansfeld Piotr - ocena (1) Świetny dział sprzedaży, dobra komunikacja z pracownikami, uczciwe ceny w... Piotr RP. - ocena (1) Najlepszy salon z motocyklami KOVE! Pan Adam to odpowiedni człowiek na... RP. jdg - ocena (1) Wysoka jakość naprawy. Pan z działu części ogarnia dużo lepsze terminy niż... jdg CodeBoy - ocena (1) Pełen profesjonalizm i świetna obsługa! Zakup samochodu w tym salonie... CodeBoy Zbyszek - ocena (1) Serwis nie radzi sobie z najprostszymi czynnościami z zakresu obsługi... Zbyszek Marek M. - ocena (2) W piątek 6 marca 26 byłem klientem ASO Toyoty w Rumii Walter. Kupiłem w... Marek M. Marek - ocena (1) Idealne miejsce dla ludzi o mocnych nerwach Marek Klient - ocena (1) Niestety moje doświadczenie z BMG Gaworowski było bardzo rozczarowujące.... Klient Adam S. - ocena (1) Witam, Kupiłem 28.02.2026 w K&K Wojtanowicz Kia Stonic. W zakupie bardzo... Adam S. Piotr - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Panu amadeuszowi żołdakowi za pełny... Piotr Kuba - ocena (1) Fachowa i profesjonalna obsługa . Doradztwo motocyklowe przez wysoce... Kuba Anna Prymak - ocena (1) Obsługa Salonu godna polecenia. Pan Krzysztof Cz. szybko i sprawnie dopasował... Anna Prymak Marta - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Obsługa na najwyższym poziomie, a sprzedawca Pan... Marta Jarek - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam Panią Agnieszkę Świderską,... Jarek