Marzena Jaworska - ocena (1) Poziom usług w Motor Centrum w Gdańsku oceniam bardzo wysoko. Życzliwe,... Marzena Jaworska HW - ocena (1) Bardzo polecam Salon CITROËN. Jestem zadowolona z zakupu. Bardzo fachowa... HW Jacek Kray - ocena (1) Fachowa obsługa serwisu. Naprawa blacharki, auto zastępcze podstawione. Bez... Jacek Kray
Adrian - ocena (1) Profesjonalna obsługa i na wysokim poziomie. Polecam samochody z salonu... Adrian Kacper - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty w tym salonie samochodowym! Obsługa była... Kacper Fan bmw - ocena (1) Bardzo kiepski salon BMW dziwne że BMW pozwala być reprezentowanym przez ten... Fan bmw Ryhoo1969 - ocena (1) W okresie ostatnich 3 lat kolejny zakup auta Wpadłem tylko na chwilę zupełnie... Ryhoo1969 Alicja - ocena (2) Dzisiaj tj 24.06.2024 r. odebraliśmy z salonu Toyotę Yaris Cross Hybrid.... Alicja Viola - ocena (1) Po raz drugi korzystałam z usług VW Plichta w Gdyni. Sześć lat temu w wyborze... Viola Daniel - ocena (1) Dobrze że trafiłem do Motor Centrum w Gdańsku na Miałkim Szlaku. W salonach w... Daniel Joanna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, cierpliwość i wysoka kultura Pana Daniela. Joanna Andrzej - ocena (1) Auto używane, kupione z gwarancją. Po miesiącu czujnik parkowania... Andrzej jack1330@wp.pl - ocena (1) Cóż oceny różne ,pozytywne i negatywne jak czytam.Salon Suzuki Gdańsk troszkę... jack1330@wp.pl Darek - ocena (1) Bardzo profesjonalne i życiowe podejście Pana Jakuba,który pomógł nam wybrać... Darek Zygmunt - ocena (1) Zakupiłem VW T- roc na początku maja 2024r. Sprzedawca Szymon G od samego... Zygmunt Karolina Kulesza - ocena (1) Z całego serca polecam salon Plichta Gdynia a zwłaszcza Pana Adama Orzecha .... Karolina Kulesza Rafał - ocena (1) Bardzo dobra i fachowa pomoc przy zakupie samochodu. Autko kupione, odebrane,... Rafał Krystian - ocena (1) Bardzo polecam, sprzedaż bez ściemniania o ukrywania wad Krystian Mikołaj - ocena (1) Serwis robi sobie kpiny z klientów. Pozwólcie, że opiszę Wam moją sytuację: 7... Mikołaj Dorota Sztamborska - ocena (1) Auto piękne!!! Uprzejmie dziękuję za VW Tiguan ! Dziękuję całej obsłudze... Dorota Sztamborska