Rafał - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa (obsługiwał nas kierownik działu sprzedaży).... Rafał Krystian Sz. - ocena (1) W tym miejscu chciałbym podziękować Panu Mikołajowi Chmielewskiemu -Doradcy... Krystian Sz. Marek - ocena (1) Samochód naprawiony szybko i skutecznie. Polecam Marek
Ewa S. - ocena (1) Serdecznie dziękuję Panu Piotrowi (Suzuki) oraz Pani Joannie (finanse,... Ewa S. Tola - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Piękne, sprawdzone auta. Panowie Łukasz... Tola Miłosz - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Profesjonalne doradztwo, wsparcie. Samochody... Miłosz Robert - ocena (1) Profesjonalna, sprawna i uprzejma obsługa serwisu Euro-Car Alfa Romeo Gdynia... Robert Ryszard - ocena (1) Miła i w pełni profesjonalna obsługa. Pan Jarosław jak i Pani Iwona rzetelnie... Ryszard Koch Andrzej - ocena (1) Witam obsługa profesjonalna Pani Patrycja która przedstawiła mi ofertę kupna... Koch Andrzej dariusz - ocena (2) Pan bartosz praszczk i Pani agata , profesjonaliści super dariusz Kasia - ocena (1) Jestem po podpisaniu umowy na zakup samochodu (Tucson) i faktycznie kontakt z... Kasia Oleksandra Martynenko - ocena (1) Dziękuję bardzo pan Dawid Mierzejewski. bardzo miła obsługa, pan Dawid pomógł... Oleksandra Martynenko Ewa - ocena (1) Zgłosiliśmy się do Waszego salonu na Szadólkach przy obwodnicy z zamiarem... Ewa Grzegorz - ocena (1) Pan Adam Orzech wykazał sporo cierpliwości w zapoznaniu mnie a modelem VW... Grzegorz Mieczysław - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam p. Zuzannę. Mieczysław Roman Karolak - ocena (1) W dniu wczorajszym odbierałem Yaris Cross, odniosłem bardzo dobre wrażenie,... Roman Karolak Renata Andrzejewska - ocena (1) Samochód wydany sprawnie, uprzejmie bez zastrzeżeń. Renata Andrzejewska Darek - opinia (2) 3 tygodnie temu miał być do odbioru samochód ,a samochodu ani widu ani... Darek Sony - opinia (2) Ostrzegam przed zakupem samochodu używanego u tego dealera. Zostałem... Sony Fergusson - ocena (1) nie polecam kupowanie Dacii u Zdunka, cała ekipa niepoważna, ASO to samo nie... Fergusson