Roland - opinia (1) 01.07 2023 przegląd VW Passat . Dziękuje p.Łukasz Syldatk za pomoc i... Roland Anna - opinia (1) Serdecznie polecam, w kwietniu zakupiłam Craftera z dostosowaniem do moich... Anna Karolina J. - opinia (1) Profesjonalna, zaangażowana i pomocna obsługa salonu . Karolina J.
Jan - opinia (1) Bardzo dziękujemy za profesjonalną pomoc i obsługę przy zakupie naszego już... Jan Irena - opinia (1) Nie polecam kupowania auta używanego. Kupiłam i prawie miesiąc stoi i czeka... Irena Filip - opinia (1) Bardzo szybki i sprawny serwis, super obsługa, korzystam już 2 raz i jest... Filip Małgorzata Libera - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować za profesjonalną obsługę w Państwa salonie. Na... Małgorzata Libera RR - opinia (1) Pozytywnie udało się skorzystać z gwarancji Das Welt Auto. Bdb wspołpraca... RR Klient - opinia (1) Obsługa w salonie zawsze na 5, miło, kulturalnie. Jedyny minus kompletnie... Klient Ania i Andrzej S. - opinia (1) Z przyjemnością stwierdzamy, że Pani Iwona K. jest Mistrzem sprzedaży. Jest... Ania i Andrzej S. Jerzy - opinia (1) Po wejsciu do salonu zainteresowano sie moja osoba i zaoferowano mi rozne... Jerzy Sebastian - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna Pani Iwona K. (specjalista d/s sprzedaży),... Sebastian Monika - opinia (1) Profesjonalna i fachowa obsługa. Monika Grażyna - opinia (1) Bardzo miła obsługa zarówno bezpośrednio w salonie jak i przez telefon czy... Grażyna Maciej - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, profesjonalne podejście oraz ogrom... Maciej Wiktor - opinia (1) Profesjonalna obsługa, auta od ręki i najlepszy serwis w okolicy. Wiktor Gabriela - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, bez nadęcia, bez zbędnych słów... Gabriela Kacper - opinia (1) Szybka diagnostyka usterki, polecam. Kacper Kasia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, uzyskałam informację na wszystkie moje... Kasia DanielS - opinia (1) Stale można liczyć na kompleksową obsługę Panów z działu części. Zawsze... DanielS