Gabriela - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, bez nadęcia, bez zbędnych słów... Gabriela Kacper - opinia (1) Szybka diagnostyka usterki, polecam. Kacper Kasia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie, uzyskałam informację na wszystkie moje... Kasia
DanielS - opinia (1) Stale można liczyć na kompleksową obsługę Panów z działu części. Zawsze... DanielS Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam usługi CityMotors w Gdańsku. Dokonujemy zakupy auta u tego... Natalia Waldemar - opinia (1) Dziś odebrałem nowego Volkswagena T-Roc. Obsługę prowadził Pan Łukasz... Waldemar Mateusz - opinia (1) Super. Bardzo polecam. Doradca Łukasz bardzo profesjonalny Mateusz Henryk - opinia (1) W dniu 24 lutego br. kupiłem w Interbis przy ul.Kartuskiej w Gdańsku... Henryk Jarek - opinia (1) Świetny salon! Bardzo dobrze przygotowana oferta w internecie, przyjazne... Jarek PIOTR - opinia (1) Serwis super zero problenow znaja sie na swojej robocie, zawsze cos... PIOTR Krysia J. - opinia (1) Jeśli pożyczasz swój samochód ojczymowi, to musisz się liczyć z tym, że... Krysia J. Marzena - opinia (1) Zamówiłam nowy samochód - Tonale. Wszystko przebiegło sprawnie. Otrzymałam... Marzena Klient który nigdy już nie wróci do Margo - opinia (1) To był mój drugi i ostatni zakup w tym salonie. Obsługa klienta poniżej... Klient który nigdy już nie wróci Alicja - opinia (1) Jestem zadowolona z pobytu w tym salonie bardzo duży wybór oraz ciekawe... Alicja Mirosław - opinia (1) Moje odczucia wyniesione z salonu Suzuki Motor Centrum Gdańsk. Pan Jarosław... Mirosław Przemek - opinia (1) Najlepszy serwis z którego korzystałem. Moj samochód został naprawiony, ja w... Przemek Waldemar Czechowski - opinia (1) Doskonale zlokalizowane centrum samochodów znanej japońskiej firmy Suzuki... Waldemar Czechowski Maciej K. - opinia (1) Super atmosfera, profesjonalna pomoc p. Asi przy wyborze pojazdu.... Maciej K. Przmek - opinia (1) Pełni profesjonaliści. Znają się na samochodach i potrafią dostosować się do... Przmek Przemek - opinia (1) Miła obsługa, wszystko wykonane porządnie i na czas. Przemek