Sony - opinia (2) Ostrzegam przed zakupem samochodu używanego u tego dealera. Zostałem... Sony Fergusson - ocena (1) nie polecam kupowanie Dacii u Zdunka, cała ekipa niepoważna, ASO to samo nie... Fergusson P - ocena (1) Nie polecam Bawaria Motors w Gdańsku pod względem serwisu mechanicznego ani... P
Kupujący - opinia (1) Profesjonalna , w pełni kompetentna i bez zbędnej natarczywości obsługa.... Kupujący Kupujący - opinia (1) Wzorowa, w pełni kompetentna i bez zbędnej natarczywości obsługa. Kieronik... Kupujący Przemek - opinia (1) Bardzo dobra i fachowa pomoc przy zakupie samochodu. Autko kupione, odebrane,... Przemek Andrzej - opinia (1) Pan Piotr jest pełnym profesjonalistą w swoim fachu. Potrafi doradzić... Andrzej Jan Krzysztof - opinia (1) Obsługa super, pełen profesjonalizm, kupujacy koncentruje się na walorach... Jan Krzysztof Janusz Janiak - opinia (1) Zakup samochodu oraz serwis jest na wysokim poziomie. Sprzedająca samochód... Janusz Janiak Daniel - opinia (1) Zdecydowanie polecam, szkoda naprawiona sprawnie , przed czasem i prawidłowo.... Daniel Helena - opinia (1) Miesiąc temu odwiedzałam z mężem to miejsce. Bardzo ładnie i schludnie w... Helena Piotr - opinia (1) Profesjonalna obsługa, rzeczowa pomoc i doradztwo. Zakup samochodu w tym... Piotr Ewelina - opinia (1) Kupując samochód w Salonie w Gdańsku czuję się niczym Królowa Volkswagena ;-)... Ewelina Michał - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon. Korzystam również z usług serwisu i z... Michał Andrzej Meronk - opinia (1) Dzień dobry, Przy kupnie samochodu asystował mi Pan Marek Bortonowski -... Andrzej Meronk Aleksandra - opinia (1) Właśnie kupiliśmy Cupra Formentor w salonie Cupra stadion. Obsułga bardzo... Aleksandra Aleksandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm, pomoc i doskonały kontakt. Dziękuję za szybki zakup... Aleksandra Krzysztof Ch. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości usług, pełen profesjonalizm ze strony... Krzysztof Ch. Przemysław - opinia (1) Serdecznie Polecam!!!! Przemysław Tomasz - opinia (1) Polecam salon samochodowy i serwis. Miła obsługa, pełny profesjonalizm! Tomasz