Andrzej Zajkowski - opinia (2) Bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa przez p. Darię. Andrzej Zajkowski Marek - opinia (1) Podczas serwisu porysowali mi zdarzak i błotniki, chyba mechanik opierał się... Marek Piotr - opinia (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Justynie (Kierownik Działu... Piotr
Agnieszka - opinia (1) Ostatni przegląd, jak wszystkie poprzednie - bez zarzutu. Od lat, opieka nad... Agnieszka Basia - opinia (1) Jestem zachwycona obsługą w Salonie Fiata. Z tego miejsca chciałam bardzo... Basia Mikołaj - opinia (1) Chciałem bardzo podziękować za profesjonalną i miłą obsługę przy zakupie... Mikołaj Robert - opinia (2) Każda wizyta daje pozytywne wrażenia. Robert Iza G. - opinia (2) Serdecznie polecam salon Suzuki. Obsługa salonu bardzo pomocna, potrafią... Iza G. Cyber - opinia (1) Carcheck i wymiana tarcz i klocków hamulcowych oceniam bardzo słabo, obsługa... Cyber Katarzyna S. - opinia (2) Długo zwlekałam z zakupem auta, ale odwiedziłam outlet K&K Wojtanowicz.... Katarzyna S. Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Obsługa profesjonalna i miła. Informacje... Anna Weronika - opinia (1) Fantastyczna obsługa, dzięki której jeżdżę wymarzonym Volkswagenem! Polecam ;) Weronika Krzysztof - opinia (1) Super obsługa. Świetny wybór aut demonstracyjnych. Krzysztof Jacek - opinia (1) naciągnęli mnie na przedłużenie gwarancji, a potem okazało się że w zasadzie... Jacek Alicja i Wojciech - opinia (1) Podziękowania dla Pani Basi Dzikowskiej z Dacia Zdunek ul. Miałki Szlak w... Alicja i Wojciech Bartosz Szajder - opinia (1) totalny dramat. Nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile. Całkowite... Bartosz Szajder jerzy szubiński - opinia (1) Zakup kolejnego już autka firmy to była przyjemność. Realizowałem ją w... jerzy szubiński Przemysław - opinia (1) Malowanie drzwi trwa 2 tygodnie lekka przesada za każdym razem jak dzwonię... Przemysław Adam Chojnacki - opinia (1) opis sytuacji pierwszy przegląd na 1500 dokonany w terminie pojawił się... Adam Chojnacki Ewa - opinia (1) Zgłosiłam się do serwisu autoryzowanego w którym to nie potrafiono... Ewa