Andrzej - opinia (1) Pan Piotr jest pełnym profesjonalistą w swoim fachu. Potrafi doradzić... Andrzej Jan Krzysztof - opinia (1) Obsługa super, pełen profesjonalizm, kupujacy koncentruje się na walorach... Jan Krzysztof Janusz Janiak - opinia (1) Zakup samochodu oraz serwis jest na wysokim poziomie. Sprzedająca samochód... Janusz Janiak
Daniel - opinia (1) Zdecydowanie polecam, szkoda naprawiona sprawnie , przed czasem i prawidłowo.... Daniel Helena - opinia (1) Miesiąc temu odwiedzałam z mężem to miejsce. Bardzo ładnie i schludnie w... Helena Piotr - opinia (1) Profesjonalna obsługa, rzeczowa pomoc i doradztwo. Zakup samochodu w tym... Piotr Ewelina - opinia (1) Kupując samochód w Salonie w Gdańsku czuję się niczym Królowa Volkswagena ;-)... Ewelina Michał - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon. Korzystam również z usług serwisu i z... Michał Andrzej Meronk - opinia (1) Dzień dobry, Przy kupnie samochodu asystował mi Pan Marek Bortonowski -... Andrzej Meronk Aleksandra - opinia (1) Właśnie kupiliśmy Cupra Formentor w salonie Cupra stadion. Obsułga bardzo... Aleksandra Aleksandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm, pomoc i doskonały kontakt. Dziękuję za szybki zakup... Aleksandra Krzysztof Ch. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości usług, pełen profesjonalizm ze strony... Krzysztof Ch. Przemysław - opinia (1) Serdecznie Polecam!!!! Przemysław Tomasz - opinia (1) Polecam salon samochodowy i serwis. Miła obsługa, pełny profesjonalizm! Tomasz K - opinia (1) Najgorszy salon sprzedaży jaki poznałem. Zakupiłem samochód używany z... K Roland - opinia (1) 01.07 2023 przegląd VW Passat . Dziękuje p.Łukasz Syldatk za pomoc i... Roland Anna - opinia (1) Serdecznie polecam, w kwietniu zakupiłam Craftera z dostosowaniem do moich... Anna Karolina J. - opinia (1) Profesjonalna, zaangażowana i pomocna obsługa salonu . Karolina J. Jan - opinia (1) Bardzo dziękujemy za profesjonalną pomoc i obsługę przy zakupie naszego już... Jan Irena - opinia (1) Nie polecam kupowania auta używanego. Kupiłam i prawie miesiąc stoi i czeka... Irena