Lucyna Górnowicz - opinia (1) Korzystam z Salonu 10 lat uważam że zakres świadczonych usług jest na... Lucyna Górnowicz Jadwiga Oleksak - opinia (1) Pełny profesjonalizm, wyczerpujące informacje na temat przeprowadzanych... Jadwiga Oleksak Daniel - opinia (1) Profesjonalne usługi polecam .Daniel Daniel
Andrzej - opinia (1) Kameralnie ale przyjemniej. Obsługa miła i chętna do pracy z Klientem. Do... Andrzej Rafał - opinia (2) Mimo bardzo trudnej sytuacji na rynku, obsługa stanęła na wysokości zadania. Rafał Grzegorz - opinia (2) Szczególne podziękowanie dla Pana Bartosza B. Dawno nie miałem do czynienia z... Grzegorz Andrzej - opinia (1) Czekam 30 minut na wymianę wycieraczek. Zaproponowałem, że mogę to zrobić sam... Andrzej Karolina - opinia (1) Właśnie wyjechałam z salonu i mogę go z całego serca polecić. Pełen... Karolina Andrzej - opinia (1) Bardzo polecam ten salon samochodowy. Byłem zaskoczony tak miłą i... Andrzej Zbigniew - opinia (1) Obsługa bez zarzutu, formalności związane z zakupem samochodu przebiegły... Zbigniew Tomek - opinia (2) Dobra i miła obsługa. Na nowy samochód nie czekałem długo patrząc na ogólną... Tomek Magdalena - opinia (2) Profesjonalna obsługa sprawiła, że wszelkie formalności zwiazane z zakupem... Magdalena Joachim - opinia (2) Zakup samochodu w miłej atmosferze z profesjonalnym podejściem do klienta.... Joachim Renata - opinia (1) Wielkie podziękowania za miłą i profesjonalną obsługę w serwisie Renault... Renata mario - opinia (1) totalna porażka,wstyd dla Forda,niestety ale należy szukać innych serwisów... mario Niezadowolony klient - opinia (1) Niestety, nie polecam salonu Toyota Walder, po mimo, że samochodom tej marki... Niezadowolony klient Marzenna - opinia (1) Zakup samochodu to niecodzienna przyjemność, której często towarzyszą emocje... Marzenna Nick - opinia (1) Nie polecam. Serwis nie profesjonalny. Po wyjechaniu z serwisu z Rumii po... Nick Andrzej Zajkowski - opinia (2) Bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa przez p. Darię. Andrzej Zajkowski Marek - opinia (1) Podczas serwisu porysowali mi zdarzak i błotniki, chyba mechanik opierał się... Marek