Sławomir - opinia (2) Suzuki Motor Centrum -pełny profesjonalizm.Wszystkie sprawy wyjaśnione .... Sławomir Klient - opinia (1) Jedna gwiazdka bo nie można mniej. Obsługa posprzedażowa nie istnieje. Nie... Klient Marek - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście i duża wiedza. Panowie pomogli mi podjąć... Marek
Bogusław - opinia (1) Kupiłem i od 9 lat serwisuję tu auto . Jestem bardzo zadowolony z obsługi i... Bogusław Bracero - opinia (1) Witam, Miałem zdarzenie 400km od domu w niedzielę wieczorem. Auto udało mi... Bracero M.Bear - opinia (1) Bardzo przyjazny salon. Pan Michał Bach niezwykle kompetentny, cierpliwie... M.Bear Bronisława Peterson - opinia (1) Kupiłam samochód peugeot 208 i jestem bardzo zadowona z obsługi Pana Michała... Bronisława Peterson Wojtek - opinia (1) Witam. Byłem na serwisie samochodu w aso zdunek. Serwis miał polegać na... Wojtek Jagoda Symonowicz - opinia (1) Super - uprzejmość, profesjonalizm i wszystko na czas. Mila atmosfera Dzięki Jagoda Symonowicz Jagoda Symonowicz - opinia (1) Super - uprzejmość, profesjonalizm i wszystko na czas. Mila atmosfera Dzięki Jagoda Symonowicz Julek - opinia (1) Bardzo polecam salon K&K Wojtanowicz! Specjaliści doradzili przy zakupie, są... Julek Andrzej - opinia (1) Zakup pojazdu Suzuki Vitara Hybryd jak najbardziej w ocenie na super 6,... Andrzej Tomasz - opinia (1) Obsługa: profesjonalnie, sympatycznie i szybko Tomasz Grzegorz - opinia (1) Powolna obsługa. Pomimo wielokrotnych prób o informację na jakim etapie jest... Grzegorz Elżbieta - opinia (1) Dziękujemy Panu Tomaszowi za profesjonalną obsługę, szczegółowe wyjaśnienie... Elżbieta Grzegorz - opinia (1) oddałem samochód na wymianę olej oraz filtrów oraz zgłosiłem że klapka od... Grzegorz Zniesmaczony - opinia (1) Pozwoliłem zapoznać się z ofertą aut używanych na placu skody dilera Plichta... Zniesmaczony kale - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi.... kale Adrian - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Szukałem Mercedesa E200d i dostałem rabat... Adrian Kamil - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Samochód (BMW F10) odstawiłem na serwis olejowy... Kamil