Małgorzata i Lucjan Karasińscy - opinia (2) Będąc klientem Suzuki MotorCentrum w Gdańsku wysoko oceniam jakość... Małgorzata i Lucjan Karasińscy Urszula - opinia (2) Ponownie wróciłam do salonu po zakup auta marki Suzuki. Podobnie jak... Urszula Tomasz - opinia (1) Bardzo sprawna obsługa, wszystkie formalności załatwione w jeden dzień. Ceny... Tomasz
Viola Stasiak - opinia (2) Pani Iwona to przesympatyczna i bardzo kompetentna osoba. Viola Stasiak ewa - opinia (2) Salon godny polecenia, obsługa profesjonalna, szczególnie wysoka ocena dla... ewa Andrzej - opinia (2) Serwis doradztwo obsługa klienta zadawalajaca . Wszystko w należytym... Andrzej Katarzyna Sukiennik - opinia (2) Pani, ktora sprzedawała auto byla b.profesjonalna, mila, życzliwa;... Katarzyna Sukiennik eugeniusz - opinia (2) Kolejny Suzuki zakupiony kolejny raz w Motor Centrum; zarówno przy zakupie... eugeniusz Jagoda Symonowicz - opinia (2) Super - uprzejmość, profesjonalizm i wszystko na czas. Mila atmosfera Dzięki Jagoda Symonowicz Maria - opinia (2) Polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa przy sprzedaży samochodu, dobry... Maria Marek - opinia (2) Rewelacyjna obsługa, dbałość o klienta, profesjonalizm. Marek Sławomir - opinia (2) Suzuki Motor Centrum -pełny profesjonalizm.Wszystkie sprawy wyjaśnione .... Sławomir Klient - opinia (1) Jedna gwiazdka bo nie można mniej. Obsługa posprzedażowa nie istnieje. Nie... Klient Marek - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście i duża wiedza. Panowie pomogli mi podjąć... Marek Bogusław - opinia (1) Kupiłem i od 9 lat serwisuję tu auto . Jestem bardzo zadowolony z obsługi i... Bogusław Bracero - opinia (1) Witam, Miałem zdarzenie 400km od domu w niedzielę wieczorem. Auto udało mi... Bracero M.Bear - opinia (1) Bardzo przyjazny salon. Pan Michał Bach niezwykle kompetentny, cierpliwie... M.Bear Bronisława Peterson - opinia (1) Kupiłam samochód peugeot 208 i jestem bardzo zadowona z obsługi Pana Michała... Bronisława Peterson Wojtek - opinia (1) Witam. Byłem na serwisie samochodu w aso zdunek. Serwis miał polegać na... Wojtek Jagoda Symonowicz - opinia (1) Super - uprzejmość, profesjonalizm i wszystko na czas. Mila atmosfera Dzięki Jagoda Symonowicz