Andrzej - opinia (1) Profesjonalna obsługa Pana Grzegorza z serwisu, dziękujemy. Andrzej Likwidacja szkody (2) Profesjonalna obsługa, zero problemów. Pani Aneta załatwiła sprawę najlepiej... Wojciech Janczak MSzym - opinia (2) Wizyta w serwisie to totalna porażka. Obsługa po niżej przeciętnej. To nie... MSzym
M & M - opinia (1) Duży problem z umówieniem się na jazdę próbną. W zeszłym roku po zgłoszeniu... M & M mpszym - opinia (1) Zakupiony samochód był samochodem używanym, obsługa na najwyższym poziomie. I... mpszym michał - opinia (1) Salon i serwis w Gdyni po przebudowie jest piekny i nowoczesny.Obsługa mila i... michał Marek - opinia (1) super,bardzo miła obsługa,fachowe doradztwo Marek Asia - opinia (1) Miła obsługa, rzetelnie, na czas, profesjonalne podejście specjalisty ds.... Asia n - opinia (1) WItam. Ze względu na bardzo słabą, nierzetelną obsługę postanowiłem podzielić... n Bartłomiej Waszczuk - opinia (1) Generalnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością obsługi ,... Bartłomiej Waszczuk Szymon - opinia (1) Lipa ..Lipa .Lipa .Moje Auto trzymali 59 dni ...mimo to nie poradzili sobie z... Szymon cino - opinia (1) Salon sprzedaży mogę polecić z pełnym przekonaniem. Bardzo dobry kontakt z... cino Krzysztof - opinia (1) Niestety serwis bardzo się popsuł od poprzedniego mojego przeglądu ok. rok... Krzysztof Anonim - opinia (1) Miałem problem z samochodem, zabił trafiłem do tego serwisu byłem w 3 innych... Anonim Henryk - opinia (1) Obsługa salonu zasługuje na moją pochwałę. Henryk Izabela - opinia (1) Polecam , szybko , sprawnie i profesjonalnie . Dziękuje Panu Michałowi... Izabela Agnieszka - opinia (1) Polecam z całego serca salon Volkswagen Plichta Gdynia na ul. Morskiej. Pan... Agnieszka Adi - opinia (1) Ludzie uważajcie zakupiliśmy roczne auto bezwypadkowe gdzie po roku... Adi Weronika - opinia (1) Jeśli chcecie zmarnować czas i zdrowie to jedźcie do Schewe. Koło... Weronika Grzegorz - opinia (1) Nie polecam oddawać tam swojego auta. Po zgłoszeniu szkody ciężko było się... Grzegorz