Katarzyna - opinia (1) Miłe zaskoczenie podejściem do klienta. Pełny profesjonalizm wszystkich... Katarzyna WS - opinia (1) Był to mój pierwszy kontakt z tym Salonem. Jak najbardziej pozytywny.... WS Krzysztof - opinia (2) Jestem ponownie pod wrażeniem profesjonalizmu załogi i jakości obsługi. Jest... Krzysztof
Dariusz - opinia (1) Od dziesięciu lat serwisujemy Suzuki Jimny w Motor Centrum Gdańsk. Obsługa... Dariusz Jan B. - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Cierpliwość i uprzejmość Pana Jarosława... Jan B. Marek - opinia (1) Ze względu na jakość obsługi w tym salonie nie kupię tam samochodu. Mimo, że... Marek Mirek - opinia (1) Bardzo polecam salon Seata Plichta w Gdyni bardzo miła i profesjonalna... Mirek bogdan - opinia (1) naprawa zbitej szyby po 2 tyg.bez rezultatu i nie wiadomo kiedy będzie może... bogdan Ryszard Tomaszek - opinia (1) Pracownik salonu Suzuki Pan Piotr Gajewski w sposób profesjonalny a... Ryszard Tomaszek Ja - opinia (1) Konkretną, fachowa i miła obsługa. Polecam. Ja Andrzej - opinia (1) Profesjonalna obsługa Pana Grzegorza z serwisu, dziękujemy. Andrzej Likwidacja szkody (2) Profesjonalna obsługa, zero problemów. Pani Aneta załatwiła sprawę najlepiej... Wojciech Janczak MSzym - opinia (2) Wizyta w serwisie to totalna porażka. Obsługa po niżej przeciętnej. To nie... MSzym M & M - opinia (1) Duży problem z umówieniem się na jazdę próbną. W zeszłym roku po zgłoszeniu... M & M mpszym - opinia (1) Zakupiony samochód był samochodem używanym, obsługa na najwyższym poziomie. I... mpszym michał - opinia (1) Salon i serwis w Gdyni po przebudowie jest piekny i nowoczesny.Obsługa mila i... michał Marek - opinia (1) super,bardzo miła obsługa,fachowe doradztwo Marek Asia - opinia (1) Miła obsługa, rzetelnie, na czas, profesjonalne podejście specjalisty ds.... Asia n - opinia (1) WItam. Ze względu na bardzo słabą, nierzetelną obsługę postanowiłem podzielić... n Bartłomiej Waszczuk - opinia (1) Generalnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością obsługi ,... Bartłomiej Waszczuk