Odradzam (3) Odradzam wzięte w tym miejscu. Zero profesjonalizmu, zero kompetencji. Nie... Max Suzuki Jimny - udało się (1) Gorąco polecam, profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Szczególnie dziękuje... Maria i Zbigniew klient - opinia (1) Nie polecam! do momentu zakupu wszysyko super, po oddaniu do serwisu... klient
Używany z gwarancją hihihih! (2) Zakupiłem samochód WV Passat z gwarancją, cokolwiek to znaczy. Od samego... Tomek ZAKUP NOWEGO SAMOCHODU (3) Dramat. Wszystko szybko do wpłaty pieniędzy. Po wpłacie gotówki klient już... Artur Gdynia obsługa na dobrym poziomie (1) bardzo dobra obsługa w dziale serwisu, sprawy załatwiane od ręki, klient Ola - opinia (1) Bardzo polecam salon Bawaria Motors na Grunwaldzkiej. Bardzo miła obsługa,... Ola CNP Plichta? To dramat. (1) Każdy nawet najgorszy warsztat jest lepszy niż CNP Plichta, auto naprawiane... Maciej pełen profesjonalizm (1) Jak zawsze pełen profesjonalizm panów z serwisu. Przegląd wykonany sprawnie.... marcin Nie polecam (1) A co się stało z waszym ultra dobrym autem fiatem tipo ? Dlaczego nie ma już... Damian serwis ASO Bawaria Motors BMW (1) serwis godny polecenia, sprawdzenie mechanicy, bez fuszerek naprawiają... denzelo Zakup Jeepa Renegade (2) Pomimo różnych ofert jakie otrzymałem na terenie całej Polski,zdecydowałem... Edmund Lidzbarski Więcej niż oczekiwałam! (1) Przegląd auta przebiegł terminowo, ze wskazaniem detali, które powinnam... Małgorzata Herba Klient X5 (1) Trafiłem do serwisu na lawecie, z uszkodzonym silnikiem. Panowie zrobili... Klient X5 Jan - opinia (2) Jest okej. Korzystam od lat. Najpierw Fiesta, teraz Focus Jan Salon Motor Centrum ! (1) W końcu przyszedł czas na kupno nowego samochodu. Wybrałem się do Motor... Ryszard Lukasz Vitara 1.0 (1) Chcialbym wszystkich zaprosic do zakupow w Motor Centrum. Szukalem samochodu... Lukasz sprawnie i szybko (1) serwis na najwyzszym poziomie! nie znam sie za bardzo na samochodach, ale... kasia Blacharnia BMG Gdynia Chwarznienska lakierowanie mercedes lipiec 2017 (2) Chcialbym podkreslic,ze zostalem obsluzony od poczatku do konca na wysokim... Andrzej Serwis na 6 (1) W serwisie Skody w Wejherowie pracują naprawdę konkretni panowie, z dużą... Arek