lech - opinia (1) Nie ma o czym pisac , nalezy przyjsc i samemu sie przekonac , a na pewno... lech M. - opinia (1) Używane od audi select: Klienci sprawdzajcie dobrze wszystkie auta z oferty,... M. Józef - opinia (1) Zdzierstwo i umywanie od odpowiedzialności. Kupiłem używany z gwarancją. Jak... Józef
polecam (1) Po raz drugi miałam przyjemność skorzystania z usług Schewe w Gdańsku. Jeśli... Monika Naprawa szkody z polisy sprawcy. (1) Muszę wystawić bardzo dobrą opinię CNP Gdańsk.Zgłoszenia przyjął p. Marcin... Janusz Xc60 - awaria (1) Mimo soboty i końcowych godzin pracy moje auto zostało przyjęte do serwisu i... Xc60 Super obsługa (1) Wizyta w serwisie przebiegła bardzo sprawnie. Doradcą bardzo uprzejmy.... Michał84 Jak Suzuki, to tylko tam! (1) Jeszcze tak ładnego maila po zakupie nowego samochodu nie dostałam, jak dziś,... KasiaKP Suzuki (1) Tylko dzięki kompetencji i wiedzy pani Iwony zdecydowałem się na kupno... Andrzej bardzo dobry serwis (1) honde city serwisuję od trzech lat. miła obsługa. bardzo dobrze wykonane... Marek z Prudzcza Gdańskiego Naprawa w CNP (1) Zastanawiam na jakiej opłacalności funkcjonuje CNP w Plichcie w Gdańsku,... Ala Bardzo dobra obsługa. (1) Przyszlismy z zamiarem kupna uzywanego auta..kupilismy nowe. Mysle ze ten... Xc60 Polecam ten serwis! (1) Dziękuje za szybką obsługe i fachową naprawe mojej skody. M.G. Motor-Centrum Suzuki (1) Z całą pewnością głównym atutem salonu jest kompencja i zaangażowanie p.... Tomasz Super (1) Wszystko bardzo dobrze działa w tym salonie, widać że zespół jest... Janusz Romuald Tobolski - opinia (1) Zakup to czysta przyjemność. Bardzo miła obsługa. Romuald Tobolski Włodzimierz - opinia (1) Miesiąc temu zakupiłem samochód SX-4 S-Cross. Wszystkie formalności zostały... Włodzimierz Polecam!!! (1) Chciałabym serdecznie podziękować Panu Pawłowi Młodzińskiemu za profesjonalną... Natalia S-B Serwis passat (1) Jakość usług w serwisie poniżej krytyki ! Wymiana gwarancyjna tarcz i klocków... Tomek Zdunek Gdynia BMW -ramek rejestracyjnych nie dostaniesz w gratisów!!!!!! (2) Zdunek Gdynia życzą sobie za ramki 10zl ,gdzie inne ekskluzywne salony i...