Zadowolony użytkownik Tiguana (1) Szukałem samochód po całej Polsce. W różnych salonach mieli różne podejście... Robert Suzuki SX4 Scross (1) Salon,obsluga cena oraz jakosc oceniam bardzo pozytywnie i szczerze polecam... Marek Szybko i sprawnie (1) Szybko sprawnie profesjonalnie Rajmund i Stanisława Szulborscy
Polecam w 100 % (1) Profesjonalna obsługa z p. Piotrem na czele , rzetelność i uczciwość to... Rajmund i Stanisława Szulborscy Robert - opinia (1) Auto marki Suzuki zarezerwowane, zamówione i odebrane bez żadnych przeszkód i... Robert Andrzej (1) Jestem posiadaczem Hyundai i 40 automat, diesel 1.7 z 2018 roku, auto ma 30... andrzej Polecam ten serwis! :) (1) Masz problem z samochodem, polecam ten serwis - rzetelna obsługa i bardzo... Kasia G Anna Gruszka - opinia (1) Poszukując auta dla siebie, podczas urlopu wstąpiłam do Motor Centrum na ul.... Anna Gruszka Polecamy Motor Centrum Suzuki w Gdańsku!!! (1) Jesteśmy właścicielami trzeciego już samochodu marki Suzuki: 18 letniego... Piotr Odradzam (3) Odradzam wzięte w tym miejscu. Zero profesjonalizmu, zero kompetencji. Nie... Max Suzuki Jimny - udało się (1) Gorąco polecam, profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Szczególnie dziękuje... Maria i Zbigniew klient - opinia (1) Nie polecam! do momentu zakupu wszysyko super, po oddaniu do serwisu... klient Używany z gwarancją hihihih! (2) Zakupiłem samochód WV Passat z gwarancją, cokolwiek to znaczy. Od samego... Tomek ZAKUP NOWEGO SAMOCHODU (3) Dramat. Wszystko szybko do wpłaty pieniędzy. Po wpłacie gotówki klient już... Artur Gdynia obsługa na dobrym poziomie (1) bardzo dobra obsługa w dziale serwisu, sprawy załatwiane od ręki, klient Ola - opinia (1) Bardzo polecam salon Bawaria Motors na Grunwaldzkiej. Bardzo miła obsługa,... Ola CNP Plichta? To dramat. (1) Każdy nawet najgorszy warsztat jest lepszy niż CNP Plichta, auto naprawiane... Maciej pełen profesjonalizm (1) Jak zawsze pełen profesjonalizm panów z serwisu. Przegląd wykonany sprawnie.... marcin Nie polecam (1) A co się stało z waszym ultra dobrym autem fiatem tipo ? Dlaczego nie ma już... Damian serwis ASO Bawaria Motors BMW (1) serwis godny polecenia, sprawdzenie mechanicy, bez fuszerek naprawiają... denzelo