Re: JAKIE PRIORYTETY SĄ DLA WAS WAŻNE W ŻYCIU ?
Olu gdzie się chwaliłam?,nie przypominam sobie..zresztą o czym ty piszesz??próbujesz mi coś uświadomić czy mnie pouczyć -jak to fajnie być mamą i ,że jak kiesyś nią zostanę to będzie fajnie,,,???:-) Kochana ja już jestem za stara na takie pogawędki...wiem co to znaczy ciąża mieć dziecko które jest priorytetem i stracić dziecko więc proszę Cię nie pisz rzeczy o których nie masz pojęcia..bo powtarzam ,nie masz racji.
a swoją drogą, wiesz..ja już trochę lat przeżyłam i wbrew pozorom uwierz mi bądź nie ,ale nie dla każdego dzieci w pewnym wieku są w życiu priorytetem ,dla mnie JUŻ NIE SĄ i mam do tego prawo.Kiedyś były ,ale ja przecież nikomu nie muszę się tłumaczyć z mojego życia. Olu ,nie znasz mnie nie wiesz o mnie nic tak naprawdę.Wię proszę nie pisz...
tu chodzi w tym wątku o czystą tolerancję,nie dla każdej kobiety w życiu priorytetem jest dziecko.I uważam ,że skoro ktoś o tym pisze,powinno być to uszanowane. Druga kwestia to taka ,że naprawdę ciesz się ,że możesz mieć dzieci. Bo wiele kobiet mimo najszczerszych chęci nie może...i nie ma,nie rozumiem dlaczego,jeżeli ktoś napisze ,że dla niego priorytet to zwierzątko to odrazu jest poniżany i wyśmiewany? Nie każdy może mieć dzieci, nie dla każdego jest to priorytetem.Tyle w temacie z mojej strony. A skoro wątekbrzmi "Jakie są priorytety dla was ważne w zyciu", a nie "Dla kogo priorytetem jest posiadanie dziecka"-wydaje mi się ,że może tu wypowiedzieć się każdy,również osoba dla ktorej rodzina nie jest najważniejszym priorytetem.Tu jest po prostu wieczny brak tolerancji i tyle. Niech tak osoba która dzieci może mieć się cieszy,i dziekuję Bogu ,że nie jest inaczej.
0
0