Adam Chojnacki - opinia (1) opis sytuacji pierwszy przegląd na 1500 dokonany w terminie pojawił się... Adam Chojnacki Dariusz - opinia (1) Wymieniając olej i wszelkiego rodzaju filtry (u szwagra w garażu) będę miał... Dariusz R - opinia (1) Masakra. Najgorszy z tego serwisu to kierownik :-( pan radosław. Facet ma... R
Grzegorz - opinia (1) Nie polecam oddawać tam swojego auta. Po zgłoszeniu szkody ciężko było się... Grzegorz Leszek Dziurdzia - opinia (1) Obsługa klienta nieprofesjonalna niekompetentna nieslowna. Przez 2 miesiące... Leszek Dziurdzia serwis (2) Może sprzedaż im idzie bo za to prowizja ale jeżeli kiedyś ktoś będzie chciał... klient Kia ceed`s Kupno samochodu używanego (1) W zeszłym miesiącu kupiłem w salonie JD Kulej przy ul. Chwaszczyńskiej w... Karol Bardzo dobra obsługa (1) Ja jestem zadowolony bardzo dziękuję za fachową poradę i obsługę. Moje auto... TT Naprawa uzywanego Sportage (1) Moja opinia na temat wykonanych prac jest dobra. Kupilem uzywanego Sportage i... Sebastian uszkodzenia po naprawie (1) Auto pierwszy raz oddane ze zderzakiem przednim do malowania wszystko było... jarek2229 Niekompetencja i arogancja. (1) Jak w temacie. Unikajcie serwisu jak ognia- same problemy. Auto oddawane jest... Bartek KIA JD KULEJ (1) Lubię mieć kontakt z poważnymi partnerami, a za takich z czystym sumieniem... Paweł Ludzki Dramat (2) Moją przygodę z JD Kulej zacząłem od kłopotów ze skrzynią biegów. Jako, że... MR Najlepszy serwis (1) Serwis poradził sobie z usterka, z która konkrecja miała spory problem. Ceny... Krzysztof Nowa KIA CEED (1) Jestem nowym posiadaczem kia ceed, jak dla mnie obsługa jak najbardziej ok i... Paweł