Bronisława Peterson - opinia (1) Kupiłam samochód peugeot 208 i jestem bardzo zadowona z obsługi Pana Michała... Bronisława Peterson Bardzo fajny salon (1) Szczerze ujmujac to bardzo przyjazne miejsce do realizacji marzen o zakupie... Sebastian Bardzo fajnie wydane pieniadze (1) Szukalem samochodu do domu dla zony i trafilem z polecenia znajomego do... Artur
508 - taki jaki chciałem (1) wszedłem tylko zobaczyć a skończyło się zamówieniem. sprzedawca dołożył... latitude Nazwa JD Kulej nieprzypadkowa- serwis kuleje... (2) Skusiłam się na serwisowaną usługę w moim starym Peugeocie 206, mimo że mam... Blondynka tylko farbowana pozytyw (1) Bardzo profesjonalna i na wysokim poziomie obsługa klienta. W sprawie... Agnieszka szybko i bez problemów (1) uratowali mi tyłek - nagła usterka późnym wieczorem, gdy następnego dnia... Marek OK (1) Fajny serwis, bardzo elastycznie podchodzą do potrzeb klienta. Rozsądne ceny... Tomek Naciąganie klienta na wymianę dobrych części (1) Podczas przeglądu na 40000 km (308 hdi) pan z serwisu poinformował mnie ,że... Krzysztof nie polecam (1) Bardzo niemiła obsługa - w tym serwisie panuje jakiś czaso-wstrzymywacz bo na... wojtek Peugeot na weekend (1) Wszystkich fanów Nowego Peugeot 508 zapraszamy do udziału w konkursie... JD Kulej Marcin - opinia (1) Bardzo miła i żetelna obsługa w salonie sprzedaży. Marcin OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM TEN SALON (1) Kupiłem w tym salonie 2 samochody, za każdym razem sa jakies problemy. Serwis... Wojtek Lubię peugota ale... (1) Ogólnie jestem bardzo zadowolony z serwisu , jedynie co mi sie nie podoba to... Zwykły klient Miłe spotkanie (1) Bardzo się ucieszyłem gdy podczas wizyty w serwisie spotkałem Panią... użytkownik 407 Bardzo dobre wrażenie (1) Wyrazy uznania dla Pani Brygidy za profesjonalne podejście do mojej sprawy.... Krzysztof Miłe zaskoczenie (1) Zawsze gdy przyjeżdzam na serwis czuję się jak intruz a tu miłe zaskoczenie ,... andrzej obsluga jak w garażu (1) przy wymianie opon serwis nie zauważył braku klocków hamulcowych min nie... antykulej :/ (1) Co odstawiam tam samochód to albo wymienili coś czego nie mieli, albo czegoś... Zawiedziony klient