Słabo (1) Skp ok diagnosta robi swoje trochę powolnie Mata Brak kompetencji (1) Dołączam sie do negatywnych komentarzy na temat tego warsztatu. Jeden z... Paweł Klient - opinia (1) Beznadziejnie,dużo obiecuje przez telefon,a w rzeczywistości wychodzi... Klient
niekompetencja (1) wyjatkowo niekompetancja, niedawno robili mi peugeota, nawet sróby nie były... paweł Nie polecam (1) Niestety warsztat bardzo drogi i do tego niekompetentny. Ogólnie już więcej... Amon Polecam (1) Trudno o warsztat,gdzie szybko,sprawnie i solidnie zostanie auto... Aygusia Za drodzy jak na taki warsztat wydaje (1) Troche drogo policzyli za wymiane dwoch tuleji na wahaczu. Jak opony... Pozdro Geometria Kół Mojego Auta (1) Na innej stacji kontroli ustawiano mi zbieżność kół trzykrotnie i ciągle było... zadowolony klient Dobry serwis (1) Skorzystałam z oferty serwisu i nie zawiodłam się ,trafna diagnoza, skuteczna... Kara Badania techniczne TAK, ale naprawa auta to zdecydowane NIE (2) W kwestii badań technicznych OK, bo szybko i sprawnie, ale w kwestii diagnozy... Anka Badania techniczne TAK, ale serwis zdecydowane NIE (1) W kwestii badań technicznych OK, bo szybko i sprawnie, ale w kwestii diagnozy... Anka Nie polecam (1) NIE POLECAM NIKOMU! Straciłam masę pieniędzy i nerwów. W trakcie szukania... Aneta Przeglądy rejestracyjne,mechanika polecam (1) Trafna i skuteczna diagnoza gdy miałem problem z moim autem szybka naprawa i... klient Stacja Kontroli Pojazdów (1) Szybka i skuteczna diagnoza. Na miejscu można naprawić usterki. Ceny bardzo... PeterSTG Stacja Kontroli Pojazdów (1) Miła i uprzejma obsługa. Szybko ,Solidnie i Fachowo . Ezron