JaTuTaTToo

Studia tatuaży

Gdynia, Słupecka 6

Gorąco polecam (1) Robiłem tu pierwszy tatuaż i jestem bardzo zadowolony. Dawid Zdecydowanie polecam! (1) Pelen profesjonalizm, mila atmosfera i podejscie. Wszystko super. Łysa Syla dziekuję Marceli -super tatuaz i przesympatyczna dziewczyna (1) wróce do Marceli jeszcze raz.jestem zachwycona .tatuaż piękny- cover... Grace
Polecam :) (1) W ciągu ostatniego roku zrobiłam w studiu dwa tatuaże. Jeden zrobiła mi... Ania Marcela (1) Świetne podejście - wszelki stres od razu mija:) Pełen profesjonalizm, miła... Natalia Cover (1) Szukałam studia tatuażu, które zrobiłoby fajny cover starego wzoru. Trochę... Alka od kota Katja (1) Witam. Chcialam podzielic sie moim doswiadczeniem z wizyty u Katji.... Katja Są dobrzy:) (1) Profesjonalna obsługa, świetny kontakt i klimat w studiu no i tatuaż znowu... Andrzej ola (1) Super mega profeska na całej lini polecam mnie tatuowała Katja polecam . Ola Polecam (1) Niedawno robiłam swój pierwszy tatuaż,jestem bardzo zadowolona . Nie mam... Aldona BARDZO POLECAM (1) Dzis robiłem u nich mój pierwszy tatuaż. Tatuowała mnie Katia. Efekt końcowy... Grzesiek Sowa daje radę ! (1) W studiu panuje mega luźna i sympatyczna atmosfera. Nie ma czasu na stres :)... Anka Ola - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy cenią sobie profesjonalne podejście i mega fana... Ola Mega są! (1) dziaram się u nich od 2 lat i wg mnie najlepsze studio w Polsce! Wera Szybko, miło, czysciutko i przy dobrej muzyce :) (1) Tatuaż wykonany u Katji, pełna profeska i super talent. Magda tatu (1) polecam studio!polecam KATJE profesjonalne podejscie!!! MATI Najlepsi! (1) O studiu dowiedziałam się z internetu. Nie byłam pewna czego sie spodziewać,... yaa RE-WE-LA-CJA! (1) Główne słowo jakie się nasuwa na myśl po wizycie w JaTuTaTToo to... dodo REWELACJA! (1) Miałam tą przyjemność znaleść się 2 razy na fotelu u Daniela. 2 wspaniałe... Biedrona83 Wspaniali artyści i zarazem- mistrzowie fachu (1) Obsługa na medal - ekipę JaTuTattoo cechuje nie tylko talent i... Niezniszczalna Marta