JaTuTaTToo

Studia tatuaży

Gdynia, Słupecka 6

Dziary tylko u Daniela - ocena (1) Najlepsze miejsce na ziemi ️ Dziary tylko u Daniela Marco - ocena (1) Pełna profeska , super klimat .... Marco Agnieszka - ocena (1) Daniel Kapała the best Agnieszka
Daniel - ocena (1) W studiu każdy może czuć się komfortowo. Wspaniali ludzie tworzą to miejsce.... Daniel Pushed aside - ocena (1) Perfekcyjnie, super tatuaż. Pushed aside Elvis - ocena (1) Najlepsze studio i mam zaufanie do Marcina w 100% Elvis Daniel - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, luźna i przyjazna atmosfera Daniel Karolina - ocena (1) Najlepsze studio, profesjonalne podejście, mistrzowie w swoim fachu!!! Jak... Karolina Justyna - ocena (1) Korzystałam już niejednokrotnie, zawsze tak samo wychodze zadowolona.... Justyna Monika - ocena (1) Najlepsze studio ever Polecam Monika Adrian - ocena (1) Wysoki poziom higieny w studio, elastyczność co do projektu i moich wymysłów.... Adrian Iza - ocena (1) Rezerwacja, konsultacje, atmosfera - idealna, przejrzysty i szybki kontakt.... Iza Rafał - ocena (1) Studio tatuażu Jatutatto to miejsce, które z czystym sumieniem mogę polecić... Rafał Patrycja - ocena (1) Najlepsze studio tatuażu, cudowni artyści, indywidualne podejście do klienta,... Patrycja Magdalena - ocena (1) Pełna perfekcja i profesjonalizm Magdalena Franek - ocena (1) Polecam! Profesjonaliści, super atmosfera i mega jakość! Franek eM - ocena (1) Robiłem u nich już kilka dziarek i zawsze kiedy wracam z kolejnym szalonym... eM Dariusz - opinia (1) Poprostu petarda :) Tatoo wykonany w pełni profesjonalnie :) Daniel to... Dariusz Rewelacja (1) Ogromny pozytyw! Pełen profesjonalizm, czysto, super ekipa. Warto polecić Ew Świetne miejsce (1) Niedawno zrealizowałem tu swój pierwszy tatuaż. Profesjonalne podejście,... jac