Jak długo jesteście razem????

Nowy temacik. Jak długo jesteście ze swoim mężem(chłopoakiem)?? Ile się znaliście przed ślubem??
U nas było tak: Poznaliśmy się 22czerwca 2005(w dzień urodzin mojego Tomcia), a w lipcu już rozmawialiśmy o ślubie, we wrześniu byliśmy już pewni i zaczeliśmy się rozglądać za salą itp. a w Grudniu się zaręczyliśmy(równe pół roku jak się znaliśmy) No a 16 WRZEŚNIA ślubowaliśmy sobie na całe życie. Czyli znaliśmy się 1 rok i 3 miesiące:)
A jak to było u was??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak długo jesteście razem????

a my oddzieleni byliśmy o 650 km... widywaliśmy sie tylko raz lub 2 razy w miesiącu...

Pozmzalismy się 14 sierpnia 2003, zaręczyny 31.12.2003, ślub 12.06.2004
byliśmy od siebie 360km, nie mieszkaliśmy razem, jest fajnie!

A my jestesmy ze soba od prawie 4 lat-zareczylismy sie po dokladnie 3,5 roku bycia razem a slub odbedzie sie 21 Lipca 2007 czyli po prawie 5 latach bycia razem.SZOK jak ten czas szybko leci!!!:(:(:(

Poznalismy sie 8 miesiecy temu; milosc od pierwszego wejrzenia wiec decyzja o slubie po poltora miesiacu; slub bedzie po 14 miesiacach bycia razem.

Ja poznałam swojego Lubego początkiem listopada 2002, 19 listopada 2002 roku postanowiliśmy że chcemy byc razem :) W tym roku mamy 4 rocznicę a październik 2007 będzie nasz ślub :):):):)

Ale super:)

Tak sobie pomyslalam ze moge napisac wam ciekawostke mij brat poznal dziewczyne,po miesiacu sie zareczyli a po trzech miesiacach byli juz malzenstwem obecnie juz minelo 11lat jak sa razem i jak sie na nich patrzy to tak jakby poznali sie wczoraj :) az milo patrzec ze ich milosc z nich nadal tryska :):):):)

Jesteśmy ze sobą już 3 lata i dwa miesiące. Zaręczyliśmy się w grudniu zeszłego roku, ale tak naprawdę już od początku wiedzieliśmy, że już zawsze będziemy ze sobą:D

No a w czerwcu ślub:)

u mnie tak samo czerwiec- lipiec 2005 - pierwsze randki, w Boże Narodzenie zareczyny, czyli praktycznie po pół roku :) slub wstępnie zaplanownay na pażdziernik 2007 ale to sie w sumie może zmienić bo nasza sytuacja życiowa na razie też zmienia sie jak w kalejdoskopie i ciężko coś zaplanmować :)

cytuję wiper:) on wiedizał że to ja, ja wiedzałam że to on :)

Jesteśmy ze soba 6lat, zareczylismy sie w lutym tego roku.

Jesteśmy razem 2 lata, 8 miesięcy i 15 dni, zaręczeni od maja tego roku, a ślub 1 września 2007 :)))

A my jestesmy ze soba od 16 lipca 2004 po roku sie zareczylismy :) a 7lipca 2007 bedziemy szczesliwym malzenstwem :):):) niecale trzy lata jak sie znamy i ze soba mieszkamy :)

we wrześniu minęły 3 lata

a znamy sie od "urodzenia" bo bylismy sasiadami:)

a M yjestesmy ze soba od 24 czerwca 2003

U mnie w klasie też są trzy małżeństwa i też niewiele brakowało do jeszcze jednego! My tez jesteśmy zgrani. Ślub mi dawał kolega z klasy.

A my znamy się 8 lat jesteśmy ze sobą 6 lat i 11 miesięcy po 5 latach zaręczyny a teraz świeżo po ślubie który odbył się 7-10-2006 :-)

Generalnie znamy sie 11 lat od 5.5 roku jestesmy razem a slub 02.06.2007 :)

My poznaliśmy się w grudniu 2004 zaręczyny były w lipcu 2006 a ślub będzie więc tak po niespełna 3 latach

My poznalismy się 23.10.1998r, zaręczyny były w kwietniu 2004r, ślub będzie 7 czerwca 2007 :) Kupa czasu, co? :)

Inne tematy z forum

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...