Jak długo jesteście razem????

Nowy temacik. Jak długo jesteście ze swoim mężem(chłopoakiem)?? Ile się znaliście przed ślubem??
U nas było tak: Poznaliśmy się 22czerwca 2005(w dzień urodzin mojego Tomcia), a w lipcu już rozmawialiśmy o ślubie, we wrześniu byliśmy już pewni i zaczeliśmy się rozglądać za salą itp. a w Grudniu się zaręczyliśmy(równe pół roku jak się znaliśmy) No a 16 WRZEŚNIA ślubowaliśmy sobie na całe życie. Czyli znaliśmy się 1 rok i 3 miesiące:)
A jak to było u was??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak długo jesteście razem????

wrocilam w 2008, zareczeni 2009 - wiec po calym roku. Moze nie ptrzetrwala ale jak znowu sie spotkalismy to wiedzielismy ze to jest to nic tego nie zmieni.

a my poznaliśmy się w październiku 2003, zaczęliśmy być razem 10 maja 2004, zaręczyny wrzesień 2008 (moje 25-te urodziny) w 4 i pół roku bycia razem (ach co ja się musiałam nagadać żeby dostać ten pierścionek :) ) no a ślub chcieliśmy w tym roku ale z miejscami jakie nam się podobały kiepsko więc ostatecznie ustaliliśmy 1 maja 2010 :) mieszkamy razem już dość długo i dobrze się znamy więc chyba damy radę ;)

Dziewczyny, zaśmiecacie forum niepotrzebnymi kłótniami - trochę dystansu

dziekuje za pozdrowienia :D :D haha...

No ja sie zdecydowanie ani do prostych ani do chamskich nie zaliczam, wiec zupelnie nie wiem o czym mowa....
Nie mniej jednak pozdrawiam ;-)

nie lubie prostych chamskich ludzi. cala moja obsesja.

karolla, nie wydaje mi sie zebym zawladnela tym forum, ale widze ze zdecydowanie zawladnelam Twoja glowa, bo zdaje sie ze masz na moim punkcie jakas niezdrowa obsesje (i przejawia sie to w ladnych paru watkach). Co do mojego slubu, to jasne, ze uwazam, ze byl oh i ahh - TO NAJSZCZESLIWSZY DZIEN W MOIM ZYCIU i w kazdym detalu byl spelnieniem moich marzen. Zycze Tobie, a takze wszystkim innym przyszlym pannom mlodym, zebyscie czuly sie tak samo w dniu swojego slubu.

razem? 6 mc-y i 4 dni :)

A ja się zgadzam z Ostolą, z resztą z tego co czytam na forum to prawie zawsze :)
I podziwiam,że ciągle jeszcze ma siłę się udzielać... bo mi po paru dyskusjach z niektórymi z forum po prostu się nie chce - to
brak w wiary w jakikolwiek "open-mind" ;)
Wolę poczytać i się pośmiać...

a to,że wypominacie Ostoli jej wątek - bezcenne :D

w grudniu minie 5 lat :)

A moze czas najwyzszy dac spokoj z Ostola. Kazdy ma prawo do wlasnej opini. Jednym sie to podoba drugim nie. Po co wprowadzac nerwowa atmosfere na forum ktore jest poswiecone najpiekniejszym chwila naszego zycia...

Moim zdaniem tez dlugosc znajomosci nie wplywa na szczescie w malzenswie. Wszystko zalezy od ludzi, ich charakterow i nastawienia do drugiej osoby.
My znamy sie od 4 lat, jestesmy razem od 3, a malzenstwem od jakichs dwoch miesiecy. I na decyzje o slubie nie wplynela raczej dlugosc zwiazku, tylko to, ze ja wlasnie skonczylam studia i moze czas juz na rodzine :)
Dla mnie dziwnie troche wygalada tylko, jak ludzie sie zareczaja po kilku miesiacach, zeby slub wziac za kolejne np 2 lata. Ale mi wogole nie podoba sie idea dlugiego narzeczenstwa i wielomiesiecznego planowania slubu.
A co do Ostoli, to sie musze wtracic: kolejny raz pokazuje, jakie wredne i zarozumiale z niej babsko. Ale kto wie, moze to tylko na forum taka poza, niewykluczone, ze prywatnie rowna z niej babka.

a my jak na suwaczku :)

My znamy się już 5 lat; trzy lata temu był nasz ślub cywilny (5.08), a 30 maja tego roku wzięliśmy ślub kościelny.

uwazam, ze to forum to miejsce gdzie mozna szukac przydatnych informacji na temat organizacji slubu. Dlatego kategorycznie nie zgadzam sie z wypowiedziami Ostoli, ktora uwaza, ze jej slub byl juz taki oh i ahh, ze ma prawo w dosłownie chamski sposob komentowac innych.Moze wszystkie bedziemy pytac Ostoli czy nasze sukienki sa ładne, czy dobre fryzury bedziemy mialy, makijaże a i nie zapomnijmy zapytac czy nasi mezowie sie jej podobają... tragedia....
a co do kompleksow...no coz ja szukam tu informacji...a co ty robisz prawie miesiac po slubie na forum dopieprzając innym...bez komentarza...

"..ach a z kolezanki karolli jak zawsze kompleksy wychodza..."

och ostola chyba nie masz racji.......

ach a z kolezanki karolli jak zawsze kompleksy wychodza...

Drogie Panie proponuję wrócić do głównego tematu wątku....:-)

ej... skoro ona moze obrazac innych nazywając bezą to moze ja wyraze swoje zdanie i nazwe ja starym babskiem bo dla mnie wlasnie tak wygladala.

zal to mi was moje drogie. i nikt jej w d*** nie wchodzi, poprostu zazdrosc z was wychodzi. wypominac komus relacje i pochwaly w niej. az tak was to boli? smieszne

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!