Jak dostać się na Kolibki Adventure Park na Paintball'a?

Jak w tytule... Tzn. tak, jadę na Sopot Kamienny Potok i idę w stronę Alei Zwycięstwa i na przystanek 3maja i w 710 wsiadam, czy moze w drugą stronę od SKM? I wtedy na piechotę?

Dzięki za odpowiedz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak dostać się na Kolibki Adventure Park na Paintball'a?

Odpal sobie mapę i wpisz w nazwę ulicy "Bernadowska" i masz.

Nie chce być upierdliwy ale to chyba się da łatwo samemu wymyślić.

Bardzo łatwo, nie chce byc upierdliwy (i chyba tu nie pasuje słowo "upierdliwy") ale czy ja pisze niewyzaźnie? Wiem jaka jest ulica i gdzie to jest, ale chciałbym wiedzieć czy dostane się tam autobusem szybciej, czy może lepiej isc na piechotę? I ile mi to zajmie czasu?

Mi to bardziej podchodzi pod biedny markjeting kolibek. Nie wieże, że mozna byc az tak ciemnym. Paintball w kolibkach to zwykły las. SZKODA CZASU I PIENIEDZY. Są dużo fajniejsze tory.

A ja nie "wieze" ze "morzna" być aż takim ciemnym i nie znac własnego języka! Nie wnikam, ale wolałbym aby mi odpisywały osoby powyżej 12 roku życia.

Inne tematy z forum

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...

Jakie dobre męskie perfumy (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...