Jak najprościej dojechać komunikacją miejską do centrum dystrybucyjnego Lidla w Rusocinie?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
witam jade dziś na rozmowe w sprawie pracy

będe jechac z Gdyni czy coś jeżdzi z Gdańska lub z Pruszcza jeli tak to jaki autobus.Nie pochodzę z Trójmiasta więc nie chciałabym zabłądzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Jak najprościej dojechać komunikacją miejską do centrum dystrybucyjnego Lidla w Rusocinie?

wsiadasz w autobus nr 232 z gdańska głównego - przy dworcu pkp, a wysiadasz na ostatnim przystanku w pruszczu - i z tamtąd widzisz centrum Lidla - bardzo niedaleko od przystanku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak najprościej dojechać komunikacją miejską do centrum dystrybucyjnego Lidla w Rusocinie?

Jak będziesz w Gdańsku, przy dworcu PKP, stań vis-a-vis Krewteki
następnie skręć głowę w prawo o 90stopni :) zobaczysz wyjazd z dworca,
za którym także będą przystanki.
Ostatni słupek będzie miał rozkład "50tki", bilet za 3,80zł
wysiadasz na przystanku Rusocin i prosto do centrum C.D. Lidl'a
bo jak wysiądziesz na ostatnim przystanku 232 to dojdziesz.,
ale chyba przez chaszcze...
Odsyłam do mapy "wiki" wyraźnie widać gdzie co jest....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anna - na pracownika sklepu czy jakieś wyższe stanowisko? jestem ciekawa czy teraz wszystkich tam ciągają na rozmowy :]

no więc dałam rade kolezanka bdb podpowiedziała mi na prv co i jak wsiadłam w 50 wysiadłam w Rusocinie cofnełam sie kawałek do tego ronda tam sobie poprzechodziłam na drugą stronę przez te chaszcze :)
ogólnie było nas 8 osób ze mną na pracownikow sklepu i kierownikow.
Najpierw była gadka szmatka ze wszystkimi w sali jakas prezena.Ja byłam poproszona że jeszce raz wezmie mnie na koniec nontacja a potm juz po kolei z każdym z osobna.
No i dostałam się !! fajny prezent urodzinowy ;)

mam nadzieję, że trafisz do fajnego sklepu i będziesz zadowolona... ;) bo z tym jest różnie ;) i że będziesz mieć fajnego KRS ;)

no i że nie będziesz musiała wiecznie nadgodzin wyrabiać za free ;) (uuups - za łaskawe oddanie wolnego)

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;)

potwierdzam... Normalny KRS w tej porąbanej firmie to skarb. Jak traficie na h... to zapomnijcie o rodzinnych obiadkach, urodzinkach dziecka lub Dniu Mamy w przedszkolu........
Powodzenia

Hej. Podpowiem, że w to miejsce dojeżdża jeszcze jeden autobus (nr 3), to są prywatne linie i nigdzie nie ma rozkładu jazdy, ale w dni powszednie jezdzi jakoś co 20 minut. Jezdzi tą samą trasą co 50. Spod dworca pkp w Gdańsku odjeżdża jakoś o godz.7.10 (Gdybyś miała do pracy na godz.8.00, to spokojnie dojeżdżasz) Cena biletu 3.50. Plusem w stosunku do "50" jest to, że nie kupuje się biletu u kierowcy, przez co traci się czas, tylko wchodzi się normalnie, a pózniej chodzi kontroler i każdemu sprzedaje bilet. Po kilku dniach zorientujesz się co Ci bardziej odpowiada i dopasujesz sobie autobusy i godziny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...