Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

Mikro:) sam napisał ze gral na fujarce:-) a jak się gra to trzeba dmuchać co nie?:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pijanym ze szczęścia to wiem, że można być, ze śmiechu to jeszcze nie byłam, wszystko przede mną ;) A propos gitary, obejrzyjcie sobie to, gitary są niezniszczalne ;)

http://www.youtube.com/watch?v=SI5lZBU0M04

Graszka, świntucho! ;)))
No, ale w końcu nie każdy to potrafi ;)

Powściągliwy dmuchał fujarkę hihi:-)))

Anonim, jak to ani widu? Spójrz 3 wpisy wyżej :)

Vilette, Jeżeli można być "pijanym ze śmiechu" to ja właśnie jestem i stąd te rymy czasem niedokładne. Martwię się teraz o Powściągliwego,bo od czasu kiedy mu powiedziałem zeby wziął gitarę i poszedł grac to go ani widu ani...ciut,ciut.

Kurczaczku , wielkie dzięki , świetne to :) Czekamy na więcej :)) A co do gitary , to myślę , że nie byłoby sensu tłumaczyć ;))

Powsciągliwy - jeszcze możesz grać na harmonijce :) :)

No właśnie nie wytłumaczyłeś i zamiast na gitarze grałem na fujarce się okazało. No ale na kino jedna się skusiła także nie jest źle:D

Ale część pierwsza dla mnie bardziej rymowana ;) Ale podziwiam niezmiennie talent Anonima, już nie anonimowy ;)

Przeczytałam sobie na głos, odpowiednio intonując i używając znaków przestankowych i tak, jednak się rymuje :) Ukłony dla Autora :)

Vilette, jak to nie?

nudzi-ludzi
piechotę-błotem
padać-siadać
obszerna-tawerna

Kurczaczku...pierwszy poemat z dedykacją dla mnie,jestem pod wrażeniem;)dziękuję:D
Vi...widzisz,jest nas coraz więcej:)

Druga część się nie rymuje, ale i tak fajna ;)

..Idzie drogą kurczę blade, wygląd ma mizerny...ledwo nogami powłóczy,sam wyszedł z tawerny.Tam za dużo dziobał,piał i pił spirytus ruski.Zaraz blade kurczę padnie i połamie nóżki......... Chciałby zdążyć na autobus nasz blady kurczaczek, szuka kasy po kieszeniach starczyło na znaczek.Zapakował się w kopertę wrzucił się do skrzynki jak zabierze go listonosz -wróci do rodzinki. .......................Leży blade kurczę w skrzynce i się nudzi, na piechote chciał już wrócić do ziomali, do swych ludzi- a, że pech go nie opuszcza idąc na piechote całą swoją bladość piórek uchlapał se błotem.żeby było jeszcze gorzej to deszcz zaczął padać a więc nawet na ławeczce kurczak nie mógł siadać aż zobaczył ----drzwi otwarte, wewnątrz nich sala obszerna, wszedł do środka a tam co? A tam jest Tawerna.
Ów poemat dedykuję Ince-Ince, która zainspirowała mnie do stworzenia tego dzieła. Dedykuję go również Graszce i RudejWrednej, które również motywowały mnie do ukończenia w/w twórczości. Dziękuję również Powściągliwemu, a co!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonim K, Ty też z moich okolic? Coraz więcej nas tutaj :)

Kurczaczku..ok,edukacja rzecz ważna,podszkol chłopaka bo zagubiony jakiś;)

RudaWredna, Inka-Inka, dzięki za motywowanie mnie, na pewno napiszę-ale na razie nie mogę, same widzicie,że wspieram chłopaka jak mogę he,he,tłumacząc mu z dokładnością Encyklopedii co to jest samolot,basen,okno a kto wie co będzie dalej...Nie wytłumaczyłem mu co to jest gitara i cholera wie z czym on wylezie przed bloki.

Ja chcę poemat:-) czekam z koleżankami niecierpliwie

Powsciągliwy, załóż jakiś ładny kapelusz, weź gitarę i idź graj pod oknami,tam na pewno któraś zwróci na Ciebie uwagę. (okno to taka luka w ścianie ze wstawioną szybą,czasem dyktą lub listwami) Ps znając Twoje zaangażowanie w poznawanie nowych panien na basen dotrzesz za ok. kilka lat

Kurczaczku...było pisać poemat a nie turlać się;):D

Zjadło mi całego posta,chyba za bardzo turlałem się ze śmiechu

Inne tematy z forum

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...